Хладилник Side by Side Samsung RS68N8941SL / EF

  • Марка: Samsung
  • Модел: RS68N8941SL / EF
  • Наличност: В наличност
Цена: 5,400лв. Нова цена: 2,599лв.

*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.


- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0896 339 383


Описание:

Side by Side хладилник с диспенсър и ледогенератор Samsung. A++ (F), 615 литра, No Frost+

Samsung RS68N8941SL не е обикновен домакински уред – това е умна машина, която можете да управлявате посредством смартфон. Освен всичко друго, капацитетът му на съхранение е огромен. Получавате две големи камери (хладилна и фризерна), разположени една до друга – най-удобният за ползвателя дизайн. Ниската му цена прави дребните козметични дефекти по корпуса незабележими.

Смарт хладилниците Family Hub на Самсунг – иновация за дома

Samsung Electronics представи нова линия интелигентни хладилници Family Hub от следващо поколение, сред които е и нашият модел RS68N8941SL. За тях се твърди, че поставят нови стандарти за „свързан начин на живот“ и се превръщат в център на „умния“ дом, обединявайки всички членове на семейството в кухнята. Новите уреди са оборудвани с огромен сензорен екран Family Board.

Чрез този екран можете да взаимодействате с други интелигентни устройства в интелигентния дом. В допълнение, дисплеят предоставя персонализирани преживявания за отделните членове на семейството. Панелът Family Board, наличен също при RS68N8941SL / EF, служи като своеобразна цифрова бяла дъска, върху която можете да поставяте бележки, записки, снимки и дори рисунки.

Потребителите вече имат специално пространство, където могат да показват снимки, съобщения и напомняния. Освен това можете да прилагате различни ефекти и стилове към изображенията, да добавяте ръкописни надписи и стикери. Хладилниците поддържат собствения гласов асистент на Bixby.

Този асистент, интегриран в Samsung RS68N8941SL / EF, може да се свърже с различни искания - например да поиска прогноза за времето или новини. И благодарение на технологията за гласова идентификация, Bixby може да разпознае всеки член на семейството, така че да получава информация, съобразена с техните индивидуални нужди.

Реализирана е функцията View Inside, която ви позволява да видите съдържанието на вашия хладилник на екрана на смартфона, докато сте в магазина и пазарувате. Можете да правите списъци за пазаруване и да отбелязвате датите на изтичане на продукта. Програмата за планиране на хранене коригира рецептите въз основа на предпочитанията на членовете на семейството за храна, предписаната диета и наличната храна в хладилника.

21,5-инчов FULL HD дисплей

Интелигентният Side by Side хладилник на технологичния гигант Самсунг е проектиран с възможност за свързване към интернет чрез Wi-Fi. Основната характеристика на новата гама хладилници на марката е наличието на голям сензорен екран с диагонал 21,5 инча и резолюция 1920 × 1080 пиксела (Full HD формат). Този портретен екран е вграден в горната част на дясната врата.

Дисплеят ви позволява да гледате снимки и видеоклипове. Вградените високоговорители ви позволяват да се насладите на любимите си песни. В хладилника са вградени три камери: те правят снимки всеки път, когато вратата е затворена. Можете да видите тези изображения от всяка точка на света, където имате достъп до Интернет.

Така собствениците ще могат по всяко време, да речем, с помощта на смартфон, да се информират за текущото съдържание на хладилника и, ако е необходимо, да закупят допълнителна храна на път за вкъщи. Поставянето на сензорен екран на вратата на хладилника не е нова идея, но новата серия Samsung хладилници с космически цени Family Hub е нещо друго.

Интелигентният хладилник Samsung с 4 врати и 21,5-инчов сензорен екран не само може да изпраща съобщения до смартфоните на членовете на семейството, но също така работи с Alexa, гласово активиран цифров асистент на Amazon. Той също така приема поръчки (глас) за закупуване на продукти и дори знае как да излъчва телевизионни канали.

Козметичните дефекти по корпуса на умния хладилник Side by Side Samsung не бива да ви притесняват. Леките драскотини са единствено по корпуса на уреда и не засягат по никакъв начин неговата работа. Екранът на вратата и умните функции са напълно незасегнати. Системата за охлаждане на двете камери също работи безупречно, а компресорът от ново поколение обещава тиха и икономична работа.

След запитване, на посочен от вас E-mail адрес ще ви изпратим снимки, чрез които да се запознаете с местоположението и вида на дефектите.


Характеристики:
NoFrost система Да, Metal Cooling
Вътрешни камери за следене на продуктите Да
Вътрешно осветление Да , LED
Диспенсер Да - Вода, Натрошен лед , на кубчета
Дисплей Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / F по нов
Намиране на рецепти Да
Напрежение (V) 220-240 V
Ниво на шум в dB 38 dB
Обем на фризерното отделение в литри 226
Обем на хладилното отделение в литри 389
Общ обем в литри 615
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Свързване към мобилно приложение Да
Семеен календар Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 412 kWh
Управление Дигитално
Честота 50 Hz
Спести 351 лв.
Хладилник Side by Side PKM SBS440.4A+NFB

1,400лв. 1,049лв.

Спести 601 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17990WETEI

2,000лв. 1,399лв.

Спести 151 лв.
Фризер Gorenje F4142PW

600лв. 449лв.

Спести 310 лв.
Хладилник Side by Side Haier HSR3918FIPW

2,059лв. 1,749лв.

Спести 566 лв.
Хладилник Samsung RL34T600CWW

1,415лв. 849лв.

Спести 181 лв.
Хладилник LG GBP62DSNFN

1,280лв. 1,099лв.

Спести 250 лв.
Хладилник Samsung RL36T670CSA

1,249лв. 999лв.

Спести 301 лв.
Хладилник LG GBB61PZGFN

1,200лв. 899лв.

Спести 333 лв.
Хладилник Samsung RL34T603DSA

1,332лв. 999лв.