Хладилник с фризер за вграждане Samsung BRB260014WW

  • Марка: Samsung
  • Модел: BRB260014WW
  • Наличност: В наличност
Цена: 1,340лв. Нова цена: 949лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.


- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Хладилник + фризер за вграждане Samsung BRB260014WW , 268 литра , А++ (G по нов стандарт)

Комбинираният хладилник с фризер Самсунг BRB260014WW използва двуконтурна охладителна система Twin Cooling и има общ обем 268 литра. Това е модерен уред с интегрирани иновативни технологии, гарантиращи бързо охлаждане и замразяване на хранителните продукти. Моделът е проектиран да бъде вграден в модулната кухненска система, което ви дава пълно спокойствие относно дребните козметични дефекти по неговия корпус.

Twin Cooling Plus™

Системата Twin Cooling Plus™ оптимизира температурата, за да осигури равномерно охлаждане и влажност във вътрешността на двете камери. Чрез осигуряване на независимо охлаждане в хладилника и фризера миризмите не се смесват и храната остава свежа по-дълго. Размерът на уреда е по-голям, но също и обемът на съхранение.

Комбинираният хладилник за вграждане Samsung ви позволява да съхранявате повече храна, благодарение на технологията SpaceMax™. Тя осигурява повече използваемо вътрешно пространство, което се дължи на тънките, термоизолирани стени, без да се компрометира енергийната ефективност на хладилника.

Технологията No Frost предотвратява образуването на скреж по стените на хладилника и гарантира, че температурата се поддържа във всеки ъгъл на камерата. В допълнение, тази система ускорява охлаждането на работните камери, като по този начин намалява разходите за електроенергия за охлаждане.

Гъвкава настройка с едно докосване Cool Select Plus и Fresh Zone

С едно докосване можете да управлявате пространството на хладилник за вграждане Самсунг според изискванията на храните. Можете да зададете температурата за различни видове хранителни продукти, охлаждане (2℃), фреш зона (-1℃), меко замразяване (-5℃) или дълбоко замразяване (-15~-23℃).

Fresh Zone е чекмедже, в което са създадени две температурни зони. Лявата страна може да бъде по-студена, като по този начин се създават по-добри условия за съхранение на месо и риба. Дясната страна е оптимизирана за съхранение на зеленчуци и плодове.

Металният панел Metal Cooling на гърба на този хладилник с фризер за вграждане осигурява допълнителен източник на охлаждане и прави интериора още по-стилен. Благодарение на действието на панела, дори при често отваряне на вратата, студът в камерата се задържа по-дълго, а оптималната температура се възстановява по-бързо.


Характеристики:
NoFrost система Да
Вътрешно осветление Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / G по нов
Ниво на шум в dB 36 dB
Обем на фризерното отделение в литри 74
Обем на хладилното отделение в литри 196
Общ обем в литри 268
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 177.5 / 54 / 55
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 317 kWh
Управление Дигитално
Гаранция 2 години гаранция