Хладилник за вграждане PKM GK225.4A + EBN

  • Марка: PKM
  • Модел: GK225.4A + EBN
  • Наличност: Неналичен
Цена: 624лв. Нова цена: 499лв.

Описание:

Хладилник + фризер за вграждане PKM GK225.4A + EBN , 205 литра , 145 см , А+ (F по нов стандарт)

Хладилникът PKM GK225.4A + EBN е голям комбиниран уред с малък фризер в горната част. Обемът на хладилната камера е 169 литра, а на фризерното отделение: 36 литра. Предимство на вградените битови уреди е, че леките им транспортни дефекти не се забелязват. Така можете да се насладите на функционален дизайн, икономична работа и перфектно съхранение на храната при по-малък финансов разход.

Какво прави този хладилник уникален?

Нашите клиенти знаят, че винаги могат да разчитат на ненадминатото съотношение цена-качество, характерно за битовите уреди с марка PKM. Уредите на германския бранд са произведени по най-високите стандарти за иновативни технологии и дизайн. Всяко устройство преминава цялостна проверка на качеството.

Комбинираният модел, който ви предлагаме, е с един компресор, Енергиен клас А+ по стар стандарт / F по нов. Нивото на шум по време на работа е само 39 dB. Можете спокойно да използвате кухнята като място за сън, без шума да ви притеснява. PKM GK225.4A + EBN консумира средно 219 kWh за година - това е един от най-икономичните хладилници на немската марка.

Предимства на хладилниците за вграждане

Хладилниците за вграждане се монтират в мебелна ниша и често дори нямат външен декоративен панел - тази роля се изпълнява от предната част / вратата на шкафа. Следователно тези модели определено ще се впишат добре в кухни с всякакъв дизайн и няма да нарушат внимателно обмисления интериор.

Между другото, можете да инсталирате хладилника не само в кухнята. Понякога, ако няма достатъчно място, уредът се поставя в коридора, но трябва да признаем, че там той може да изглежда странно, но ако бъде вграден в килера, хладилникът няма да привлича твърде много вниманието. Този трик се използва често и хладилниците за вграждане се монтират не само в жилищни сгради, но и в офиси и хотелски стаи.

Не се притеснявайте, че шумът на компресора ще ви пречи: мебелите осигуряват допълнителна звукоизолация, така че вградените модели са по-тихи от свободно стоящите. От друга страна, мебелите пречат на разсейването на топлината, затова производителят трябва да се погрижи за топлоизолацията, което обаче се отразява на цената на хладилника. При сходни параметри, свободностоящият модел ще бъде по-евтин от вградения.


Характеристики:
Време за съхранение в случай на неизправност 18 часа
Енергиен клас А+ по стар стандарт / F по нов
Ниво на шум в dB 39 dB
Обем на фризерното отделение в литри 36
Обем на хладилното отделение в литри 169
Общ обем в литри 205
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 145 / 54 / 54
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 219 kWh
Управление Механично
Фризерен капацитет за 24 часа 2кг
Гаранция 2 години гаранция