Мини хладилници с транспортни дефекти

Филтрирай резултатите

Асортиментът ни от малки хладилници с транспортни дефекти ще се хареса на онези от вас, които имат нужда от по-компактен уред за вилата, офиса или за други цели. Малкият хладилник има безброй предимства, като на първо място можем да изтъкнем съвсем ниската му цена. Когато уредът е с леки външни неизправности, цената му е дори още по-изгодна, без функционалността му да е засегната по какъвто и да е начин.

Функции и характеристики на мини хладилниците

По отношение на функционалността, малкият хладилник не се различава особено от по-крупните модели. Не са от никакво значение и дребните визуални несъвършенства по корпуса на уредите. Дефектите, възникнали по време на транспортиране, не оказват влияние върху плътното затваряне на вратата, нито на температурата в хладилното отделение.

В един малък хладилник с транспортен дефект можете да съхранявате същите храни и напитки, само че в по-малко количество и понякога с по-малък обем. Болшинството съвременни модели са оборудвани с камера, където храните се замразяват и могат да се съхраняват много по-дълго време.

Когато хладилникът е снабден с камера за дълбоко замразяване, се използва компресор за охлаждане, което пък означава, че работата му може да е малко по-шумна. В случай на повреда, цената на ремонта не би се различавала от тази за поправката на по-голям хладилник. Разлика има обаче в консумацията на електричество, особено ако уредът е с висок клас енергийна ефективност – А+ или А++.

Каталогът ни предлага добър избор от мини хладилници с транспортни дефекти, дело на водещи производители. Те се отличават с надеждност, модерен дизайн и отлични технически характеристики. Обемът на мини моделите може да варира от 15 до 100л., но по-важното е отличното оформление на вътрешното отделение, което повишава капацитета за съхранение.

Ако дефектите по корпуса на уреда ви притесняват, винаги можете да интегрирате хладилника в модулната система на кухненското обзавеждане, което ще помогне за обединяване на пространството. Оборудването, което предлагаме, отговаря на всички стандарти за пожарна, екологична и експлоатационна безопасност, а също така има лесна и удобна система за управление.

Няма добавени продукти в тази категория.