Хладилник Side by Side Samsung RS6GA8521B1

  • Марка: Samsung
  • Модел: RS6GA8521B1
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 2,849лв. Нова цена: 1,999лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087

Без лед и нужда от размразяване Няма нужда да хабиш време и ток за размразяване на хладилника. Технологията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, за да поддържа постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. Освен това нужната температура във вътрешността на хладилника се достига много по-бързо, а по-малкото натоварване на охлаждащата система увеличава живота ѝ.

Бързо изстудяване и замразяване, когато поискаш Наслади се на бързо охлаждане. С натискането на един бутон, системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти или любимите ти напитки. Power Freeze пък изпраща силна струя изстуден въздух във фризера. Това върши чудесна работа за замразяване или стягане на замразена храна и приготвяне на лед.

Лесен за почистване, издръжлив и защитен гръб Почиствай гърба на хладилника много по-лесно. Защитното покритие Clean Back осигурява защита за важните за функционирането на уреда намотки и кабели и е напълно гладко. Изглежда стилно, бърше се лесно и осигурява допълнителна издръжливост на хладилника. Възпрепятства събирането на мръсотия около компонентите и ги предпазва от удари.

По-ефективно охлаждане за дълготрайна свежест Съхрани продуктите свежи, дори когато често отваряш вратата на хладилника. За поддържането на оптимална температура спомага металната плоча Metal Cooling на задната стена. Тя задържа студа в хладилника и предотвратява загубата на хладен въздух, когато вратата е отворена. Освен това бързо възстановява зададената температура, когато затвориш вратата.


Описание:

Хладилник Side by Side Samsung RS6GA8521B1 с ледогенератор, диспенсър за вода, No Frost система, Smart Conversation  и обем 634 литра.


Характеристики:
NoFrost система Да
Smart Conversion Двете части могат да стават хладилни или да се изключват
Автоматично размразяване Да
Вътрешно осветление Да , LED
Диспенсер Да - Вода, Натрошен лед , на кубчета
Енергиен клас А++ по стар стандарт / E по нов
Инверторен компресор Да
Ниво на шум в dB 36 dB
Обем на фризерното отделение в литри 225
Обем на хладилното отделение в литри 409
Общ обем в литри 634
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 351 kWh
Тип охлаждане Twin Cooling
Управление Дигитално
Функция бързо замразяване Да
Гаранция 2 години гаранция