Хладилник за вграждане Samsung BRB26715FWW

  • Марка: Samsung
  • Модел: BRB26715FWW
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 1,600лв. Нова цена: 849лв.

По-ефективно охлаждане за дълготрайна свежест Съхрани продуктите свежи, дори когато често отваряш вратата на хладилника. За поддържането на оптимална температура спомага металната плоча Metal Cooling на задната стена. Тя задържа студа в хладилника и предотвратява загубата на хладен въздух, когато вратата е отворена. Освен това бързо възстановява зададената температура, когато затвориш вратата.

Без лед и нужда от размразяване Няма нужда да хабиш време и ток за размразяване на хладилника. Технологията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, за да поддържа постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. Освен това нужната температура във вътрешността на хладилника се достига много по-бързо, а по-малкото натоварване на охлаждащата система увеличава живота ѝ.

Повече място вътре - същата дълбочина отвън Съхранявай повече храна в хладилник с дизайн с увеличен обем при стандартна дълбочина от 600 мм, който безпроблемно се подравнява с твоите кухненски шкафове. Технологията SpaceMax™ осигурява високоефективна топлоизолация, което позволява стените на хладилника да са много по-тънки. Така имаш повече място за съхранение без увеличаване на външните размери.

Oхлажда равномерно от ъгъл до ъгъл Увери се, че продуктите ти са достатъчно добре охладени, където и да се намират в хладилника. Технологията за охлаждане от всички страни All Around Cooling охлажда равномерно всяко отделение на хладилника от ъгъл до ъгъл. Уредът непрекъснато проверява температурата, а през стратегически разположени вентилационни отвори циркулира охладен въздух. Така всички продукти на всеки рафт се охлаждат ефективно и остават по-свежи по-дълго.


Описание:

Хладилник + фризер за вграждане Samsung BRB26715FWW , 267 литра , А+/F , NoFrost , MetalCooling 


Характеристики:
FreshZone - отделение за плодове и зеленчуци Да - 2 , с контрол на влажността
NoFrost система Да
Twin Cooling Plus Да
Аларма При продължитено отворена врата
Ваканционен режим Да
Вътрешно осветление Да
Енергиен клас А+ по стар стандарт / F по нов
Инверторен компресор Да
Метален гръб - по-дълъг живот на компресора Да
Ниво на шум в dB 35 dB
Обем на фризерното отделение в литри 74
Обем на хладилното отделение в литри 191
Общ обем в литри 266
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 177.5 / 54 / 55
Сила на замразяване на фризера 9 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 288 kWh
Управление Дигитално
Функция Power Freeze Да
Функция за бързо охлаждане Да
Гаранция 2 години гаранция