Хладилник за вграждане Samsung BRB26602EWW

  • Марка: Samsung
  • Модел: BRB26602EWW
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 1,299лв. Нова цена: 799лв.

Без лед и нужда от размразяване Няма нужда да хабиш време и ток за размразяване на хладилника. Технологията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, за да поддържа постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. Освен това нужната температура във вътрешността на хладилника се достига много по-бързо, а по-малкото натоварване на охлаждащата система увеличава живота ѝ.

Лесен за почистване, издръжлив и защитен гръб Почиствай гърба на хладилника много по-лесно. Защитното покритие Clean Back осигурява защита за важните за функционирането на уреда намотки и кабели и е напълно гладко. Изглежда стилно, бърше се лесно и осигурява допълнителна издръжливост на хладилника. Възпрепятства събирането на мръсотия около компонентите и ги предпазва от удари.

Повече място вътре - същата дълбочина отвън Съхранявай повече храна в хладилник с дизайн с увеличен обем при стандартна дълбочина от 600 мм, който безпроблемно се подравнява с твоите кухненски шкафове. Технологията SpaceMax™ осигурява високоефективна топлоизолация, което позволява стените на хладилника да са много по-тънки. Така имаш повече място за съхранение без увеличаване на външните размери.

Oхлажда равномерно от ъгъл до ъгъл Увери се, че продуктите ти са достатъчно добре охладени, където и да се намират в хладилника. Технологията за охлаждане от всички страни All Around Cooling охлажда равномерно всяко отделение на хладилника от ъгъл до ъгъл. Уредът непрекъснато проверява температурата, а през стратегически разположени вентилационни отвори циркулира охладен въздух. Така всички продукти на всеки рафт се охлаждат ефективно и остават по-свежи по-дълго.


Описание:

Хладилник + фризер за вграждане Samsung BRB26602EWW , 267 литра , А++ (E по нов стандарт) , NoFrost , 177см.


Характеристики:
NoFrost система Да
Twin Cooling Plus Да
Аларма При продължитено отворена врата
Ваканционен режим Да
Вътрешно осветление Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / E по нов
Инверторен компресор Да
Ниво на шум в dB 35 dB
Обем на фризерното отделение в литри 74
Обем на хладилното отделение в литри 193
Общ обем в литри 267
Поставка за вино / напитки Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 177.5 / 54 / 55
Сила на замразяване на фризера 6 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 231 kWh
Управление Дигитално
Функция Power Freeze Да
Гаранция 2 години гаранция