Хладилник за вграждане Mia Cucina BRFG177

  • Марка: Mia Cucina
  • Модел: BRFG177
  • Наличност: В наличност
Енергиен клас: A
Цена: 1,449лв. Нова цена: 799лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.



- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Хладилник за вграждане Mia Cucina BRFG177 А++ / F , 254литра , 177.5 см

  • Използване на инверторен компресор за ефективно намаляване на консумацията на енергия и използване на ново поколение екологично съвместим хладилен агент (R600a)
  • 4-степенна настройка на температурата отговаря на различни изисквания за съхранение на храна
  • Режимът „Бърз“ може бързо да намали температурата на отделението на хладилника, за да запази по-добре храната
  • 4-звездното фризерно отделение с технология без замръзване гарантира бързото замразяване на прясната храна
  • Необичайната температура може да бъде открита чрез индикатор за грешка при висока температура, за да се избегне развалянето на храната
  • Хонконгски енергиен етикет степен 1 за енергийна ефективност
  • Произведено в Европа гарантира отлично качество

Хладилникът Mia Cucina BRFG177 е предназначен за вграждане в кухненската модулна система. Това ви дава пълно спокойствие, че малките дефекти по корпуса му ще останат напълно скрити от вашите очи. Предлагаме модерен и функционален комбиниран уред с горно разположение на хладилната камера. Възможността за промяна на посоката на отваряне на вратата го прави подходящ за всеки кухненски интериор.

Характеристики на модела

Не може да се отрече важността на един качествен хладилник за всяко домакинство. Mia Cucina ви предлага интелигентен и стилен хладилник за вграждане с множество рафтове, осигуряващи охлаждащо решение за изобилие от прясна храна. Освен това уредът се вписва безпроблемно във всеки кухненски дизайн, осигурявайки модерен и практичен интериор.

Четирите рафта могат да се регулират гъвкаво, за да посрещнат широк спектър от нужди, като преградите на всички вътрешни отделения се изваждат лесно. Хладилникът също е оборудван с обръщаща се врата, пластмасово чекмедже за зеленчуци, поставка за яйца и форма за лед, докато 4-звездното фризерно отделение е чудесно място за съхранение на често използвана замразена храна.

Функция Auto Defrost

Функцията за автоматично размразяване Auto Defrost постоянно отвежда влагата от вътрешността на хладилника във външна тава за изпаряване. По този начин въздухът остава сух, не се образува заледяване на стените на двете камери, а храната ви се запазва свежа за по-дълго време. Елиминира се и нуждата от периодично размразяване с цел почистване.

Друго полезно свойство на този комбиниран хладилник за вграждане е режимът „супер охлаждане”. Благодарение на него се постига бързо охлаждане на хладилната камера - фантастичен начин за охлаждане на големи количества нова закупена прясна храна чрез натискане на бутона „Quick “ на контролния панел. Този режим може да продължи максимум 8 часа и след като времето изтече, хладилникът се връща към предварително зададената температура.

Хладилник за вграждане Mia Cucina BRFG177 е оборудван с инверторен компресор, който осигурява икономична и тиха работа. Енергийният клас на модела е А++ по стар стандарт / F по нов.


Характеристики:
NoFrost система Да
Бързо охлаждане Да
Време за съхранение в случай на неизправност 9 часа
Вътрешно осветление Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / F по нов
Ледарка Да
Напрежение (V) 220-240 V
Ниво на шум в dB 40 dB
Обем на фризерното отделение в литри 69
Обем на хладилното отделение в литри 193
Общ обем в литри 262
Поставка за яйца Да
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Сила на замразяване на фризера 5 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 256 kWh
Честота 50 Hz
Гаранция 3 години гаранция