Хладилник Samsung RB38A7B6AS9

  • Марка: Samsung
  • Модел: RB38A7B6AS9
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 2,399лв. Нова цена: 1,249лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087

Без лед и нужда от размразяване Няма нужда да хабиш време и ток за размразяване на хладилника. Технологията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, за да поддържа постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. Освен това нужната температура във вътрешността на хладилника се достига много по-бързо, а по-малкото натоварване на охлаждащата система увеличава живота ѝ.

Врата, която се отваря под 90° Постави хладилника, където искаш без да се съобразяваш с околните стени. Специалната конструкция на вратата позволява да я отвориш под 90°, дори когато хладилникът е инсталиран почти плътно до стената*. Ти избираш най-подходящото място за твоя хладилник и можеш да бъдеш сигурен, че вратата му ще се отваря безпроблемно.

Лесно е да откриеш и да достигнеш продуктите в дъното на хладилника Тъсенето в хладилника често е свързано с преодоляване на препятствия от хранителни продукти. Рафтът Easy Slide ти позволява ефективно да съхраняваш, подреждаш и достигаш до храната – така продуктите в задната част и в ъглите на хладилника са леснодостъпни.

Лесен за почистване, издръжлив и защитен гръб Почиствай гърба на хладилника много по-лесно. Защитното покритие Clean Back осигурява защита за важните за функционирането на уреда намотки и кабели и е напълно гладко. Изглежда стилно, бърше се лесно и осигурява допълнителна издръжливост на хладилника. Възпрепятства събирането на мръсотия около компонентите и ги предпазва от удари.

Oхлажда равномерно от ъгъл до ъгъл Увери се, че продуктите ти са достатъчно добре охладени, където и да се намират в хладилника. Технологията за охлаждане от всички страни All Around Cooling охлажда равномерно всяко отделение на хладилника от ъгъл до ъгъл. Уредът непрекъснато проверява температурата, а през стратегически разположени вентилационни отвори циркулира охладен въздух. Така всички продукти на всеки рафт се охлаждат ефективно и остават по-свежи по-дълго.

По-ефективно охлаждане за дълготрайна свежест Съхрани продуктите свежи, дори когато често отваряш вратата на хладилника. За поддържането на оптимална температура спомага металната плоча Metal Cooling на задната стена. Тя задържа студа в хладилника и предотвратява загубата на хладен въздух, когато вратата е отворена. Освен това бързо възстановява зададената температура, когато затвориш вратата.


Описание:

Комбиниран хладилник с фризер Samsung RB38A7B6AS9 390литра , NoFrost, A+++/A, Metal Cooling , Coolselect+


Характеристики:
All-Аround cooling и multiAirflow-System за по-добро и по-равномерно охлаждане Да
CoolSelect + (опция фризера да се превърне в хладилник) Да
NoFrost система Да
Време за съхранение в случай на неизправност 18 часа
Вътрешно осветление Да , LED
Дисплей LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / A по нов
Инверторен компресор Да
Метален гръб - по-дълъг живот на компресора Да
Ниво на шум в dB 35 dB
Обем на фризерното отделение в литри 114
Обем на хладилното отделение в литри 276
Общ обем в литри 390
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 203 / 59.5 / 65.8
Сила на замразяване на фризера 13 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 107 kWh
Фреш зона за плодове/зеленчуци с управление на влажността Да
Гаранция 1 година гаранция