Хладилник Samsung RB38A7B6AA

  • Марка: Samsung
  • Модел: RB38A7B6AA
  • Наличност: Неналичен
Цена: 2,399лв. Нова цена: 1,449лв.

Без лед и нужда от размразяване Няма нужда да хабиш време и ток за размразяване на хладилника. Технологията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, за да поддържа постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. Освен това нужната температура във вътрешността на хладилника се достига много по-бързо, а по-малкото натоварване на охлаждащата система увеличава живота ѝ.

Бързо изстудяване и замразяване, когато поискаш Наслади се на бързо охлаждане. С натискането на един бутон, системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти или любимите ти напитки. Power Freeze пък изпраща силна струя изстуден въздух във фризера. Това върши чудесна работа за замразяване или стягане на замразена храна и приготвяне на лед.

Врата, която се отваря под 90° Постави хладилника, където искаш без да се съобразяваш с околните стени. Специалната конструкция на вратата позволява да я отвориш под 90°, дори когато хладилникът е инсталиран почти плътно до стената*. Ти избираш най-подходящото място за твоя хладилник и можеш да бъдеш сигурен, че вратата му ще се отваря безпроблемно.

Лесен за почистване, издръжлив и защитен гръб Почиствай гърба на хладилника много по-лесно. Защитното покритие Clean Back осигурява защита за важните за функционирането на уреда намотки и кабели и е напълно гладко. Изглежда стилно, бърше се лесно и осигурява допълнителна издръжливост на хладилника. Възпрепятства събирането на мръсотия около компонентите и ги предпазва от удари.

По-ефективно охлаждане за дълготрайна свежест Съхрани продуктите свежи, дори когато често отваряш вратата на хладилника. За поддържането на оптимална температура спомага металната плоча Metal Cooling на задната стена. Тя задържа студа в хладилника и предотвратява загубата на хладен въздух, когато вратата е отворена. Освен това бързо възстановява зададената температура, когато затвориш вратата.

Запазва оригиналната свежест 2 пъти по-дълго Наслади се на максималната гъвкавост при съхранението. Кутията Optimal Fresh + може да се използва като едно чекмеждже или да се раздели на две зони с различна температура. Лявата му част е по-студена, така че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго*. Дясната пък е чудесна за съхраняване на плодове и зеленчуци.


Описание:

Комбиниран хладилник с фризер Samsung RB38A7B6AA, 387литра , NoFrost, A+++/A,  203см.


Характеристики:
FreshZone - отделение за плодове и зеленчуци Да
LED осветление Да
NoFrost система Да
Twin Cooling Plus Да
Време за съхранение в случай на неизправност 18 часа
Вътрешно осветление Да , LED
Дисплей LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / А по нов
Инверторен компресор Да
Метален гръб - по-дълъг живот на компресора Да
Ниво на шум в dB 35 dB
Обем на фризерното отделение в литри 114
Обем на хладилното отделение в литри 273
Общ обем в литри 387
Поставка за бутилки Да
Поставка за яйца Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 203 / 59.5 / 67.5
Сила на замразяване на фризера 13 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 169 kWh
Гаранция 2 години гаранция