Хладилник LG GBP62PZNCC1

  • Марка: LG
  • Модел: GBP62PZNCC1
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,349лв. Нова цена: 839лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Комбиниран хладилник с фризер LG GBP62PZNCC1 , 384 литра, А+++ / C , 203 см , No Frost

Хладилникът LG GBP62PZNCC1 е висококачествен уред от ново поколение, подходящ за съхранение на голямо количество храна. Това е пълноразмерен модел с отделен фризер, който осигурява ефективно охлаждане и замразяване на различните видове храна. Благодарение на най-новите технологии, работата на уреда ще ви създаде максимално удобство и ще ви достави истинско удоволствие.

По-ниска консумация на електричество, благодарение на инверторен компресор

Двукамерният хладилник LG е оборудван с инверторен компресор. Два са ключовите плюсове на инверторните компресори – по-ниски нива на шум и по-ниска консумация на електричество с около 30-40%. С това обаче не се изчерпват достойнствата на инверторната технология. Нека разгледаме някои от тях.

Съвременните хладилници са много по-различни от своите предшественици и една от основните разлики се крие в компресора. Инверторният компресор обаче все още не е масово застъпен в новата битова техника. Той присъства основно в продукцията на два технологични гиганта - Samsung и LG.

Към момента компресорите, влагани в хладилниците и фризерите, включват следните типове:

  • Обикновени;
  • Линейни;
  • Инверторни;
  • Линейно-инверторни.

Инверторният компресор е също електродвигател с помпа, само че с регулируема скорост на вала. Регулирането ви позволява плавно да регулирате оборотите на двигателя и по този начин да поддържате постоянна температура в хладилните камери, както и да намалите нивата на шум и консумация на енергия. Таблото за контрол на оборотите на двигателя е малко скъпо, което разбира се е минус.

Работата на инверторния компресор е плавна, без рязко включване и изключване. Първо, той стартира и охлажда камерата вътре във вашия LG хладилник до желаната (зададена) температура, която поддържа постоянно. Този тип двигател не се изключва напълно, а само намалява скоростта до минимум.

В резултат на това температурата в камерата остава непроменена, което е категоричен плюс. Линейно-инверторният компресор няма електромотор и може да променя скоростта на буталото на помпата. Този тип компресори са най-тихите и икономични до момента.

Повече удобство с долна фризерна камера

Хладилниците с дизайн като този на модел GBP62PZNCC са по-търсени от купувачите. Това се дължи главно на разположението на камерата за замразяване – тук тя е под хладилното отделение. Удобството се дължи на факта, че хладилникът е по-често използван от фризера. При ежедневното използване на това отделение, няма да ви се налага да се навеждате постоянно, за да извадите или поставите храна.

Самият капацитет на вместимост на хладилника е по-голям – 277 литра спрямо 107 в полза на фризера. Интериорът, както при всички LG хладилници, е изграден чрез рафтове от закалено стъкло, които допринасят за по-привлекателния облик на самото отделение и благоприятстват циркулацията на студен въздух. Също така улесняват почистването. Рафтовете могат да се монтират на различно разстояние един от друг.

No Frost система – минимална поддръжка

Всяка домакиня иска да разполага с уреди, които изискват минимална поддръжка. Хладилниците, които трябваше да бъдат периодично изключвани и размразявани останаха далеч в миналото. Съвременните уреди използват No Frost технологията, която предотвратява образуването на лед по стените на камерите.

Това означава, че няма да е нужно да излагате хранителните си запаси на риск, докато чакате ледът да се размрази. Системата No Frost на хладилник с фризер LG е изключително полезна в камерата за дълбоко замразяване, защото не допуска залепване на съхраняваните продукти върху рафтовете и стените на уреда.

Минимални козметични дефекти – супер ниска цена

Двукамерният хладилник с фризер LG A+++ е превъзходен уред, с голям обем на двете камери и икономична консумация на електричество. Във визията му има съвсем дребни забележки, които обаче ви позволяват да го закупите на много по-ниска от реалната цена. Транспортните дефекти не засягат работата на уредите, които предлагаме.

Не бива да забравяте, че уредът е произведен ексклузивно за западния пазар. Това гарантира по-дългия му работен живот и безупречна работа. Ако ви е нужен още по-голям и удобен модел, можете да потърсите хладилник LG Side by Side. Ако марката на уреда не е основен ориентир, в каталога ни ще намерите добри предложения на други производители.


Характеристики:
FreshZone - отделение за плодове и зеленчуци Да
Multi Airflow система Да
NoFrost система Да
Вътрешно осветление Да , LED
Ниво на шум в dB 35 dB
Обем на фризерното отделение в литри 107
Обем на хладилното отделение в литри 277
Общ обем в литри 384
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 203 / 59.5 / 67.5
Свързване към мобилно приложение Да , управление и диагностика
Сила на замразяване на фризера 10 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 172 kWh
Управление Дигитално
Функция за бързо охлаждане и бързо замразяване Да
Гаранция 1 година гаранция