Хладилник LG GBB92MCBAP

  • Марка: LG
  • Модел: GBB92MCBAP
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 2,499лв. Нова цена: 1,749лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Комбиниран хладилник с фризер LG GBB92MCBAP , 384 литра, А+++ / A , 203 см , No Frost , Метален гръб

Комбинираният хладилник с фризер LG GBB92MCBAP е висококачествен уред, предназначен да отговори на съвременните изисквания на домакинствата. Със своите иновативни функции и елегантен дизайн, той предлага както функционалност, така и стил. Малките транспортни дефекти, с които предлагаме хладилника, обхващат само корпуса и не влияят на безупречната му работа.

Голям капацитет и отлична организация на вътрешното отделение

Една от забележителните характеристики на LG GBB92MCBAP е неговият щедър капацитет за съхранение. С общ капацитет от 384 литра, той осигурява достатъчно място за съхранение на храна и напитки. Хладилното отделение е внимателно организирано с регулируеми рафтове и кутии на вратите, което позволява на потребителите да персонализират оформлението според нуждите си.

LG GBB92MCBAP е оборудван с усъвършенствани технологии за охлаждане, включително линеен компресор на LG, който гарантира прецизен контрол на температурата и енергийна ефективност. Компресорът работи тихо, свеждайки до минимум шума в кухненската среда. Освен това, моделът използва технологията за многовъздушен поток Multi Airflow, която разпределя равномерно студения въздух, поддържайки постоянни температури и предотвратявайки горещи точки.

LG ThinQ system

Системата LG ThinQ е интегрирана смарт технологична платформа, използвана в различни уреди на LG, включително в хладилника LG GBB92MCBAP. Тя позволява на потребителите да контролират и наблюдават своите уреди от разстояние с помощта на смартфон или други свързани устройства.

С ThinQ потребителите могат да коригират настройките, да получават известия и дори да диагностицират проблеми с уреда си с помощта на придружаващото мобилно приложение. В хладилниците на LG ThinQ позволява функции като:

  • Дистанционно управление: Потребителите могат да регулират настройките на температурата, да активират специални режими като ваканционен режим и да контролират други функции на хладилника от своите смартфони;
  • Мониторинг: ThinQ позволява на потребителите да наблюдават състоянието на своя хладилник, проследявайки параметри като текуща температура, потребление на енергия и статус на филтъра, дори когато не са вкъщи;
  • Интелигентна диагностика: Системата може да открие и диагностицира проблеми с хладилника, като предоставя съвети за отстраняване на неизправности или предупреждава потребителя да посети сервиз, ако е необходимо;
  • Гласов контрол: Някои хладилници LG с ThinQ поддържат гласови команди чрез виртуални асистенти като Amazon Alexa и Google Assistant, което позволява работа със свободни ръце.

Като цяло LG ThinQ подобрява функционалността и удобството на хладилниците LG, предоставяйки разширени възможности за свързване и контрол за потребителите.


Характеристики:
FreshZone - отделение за плодове и зеленчуци Да
Multi Airflow система Да
NoFrost система Да
Бързо охлаждане Да
Вътрешно осветление Да , LED
Дисплей Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / А по нов
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Метален гръб - по-дълъг живот на компресора Да
Ниво на шум в dB 35 dB
Обем на фризерното отделение в литри 107
Обем на хладилното отделение в литри 277
Общ обем в литри 384
Поставка за бутилки Да
Поставка за яйца Да
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Свързване към мобилно приложение Да, LG ThinQ система
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 110 kWh
Управление Цифров сензор, Touch Led
Гаранция 2 години гаранция