Хладилник Gorenje ONRK619DR-L

  • Марка: Gorenje
  • Модел: ONRK619DR-L
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 1,749лв. Нова цена: 999лв.

Без досадно размразяване Една от най-добрите охладителни системи на пазара, инсталирана във фризерната част на уреда. Тя предотвратява натрупването на лед и скреж. В резултат, няма да имате нужда от размразяване на фризера и капацитетът му на съхранение ще се използва по-ефективно. Пакетите със замразена храна няма да залепват един за друг и ще поддържат фризерната част подредена и удобна за употреба.

Правилното място за бутилки и кенчета С практичната поставка, бутилките и кенчетата са леснодостъпни и не заемат мястото, което сега бихте могли да използвате за други продукти.

Fast Freeze Функция във фризера за бързо замразяване. Температурата се понижава автоматично до -24°C и се запазва така за следващите 50 часа.

Плодовете и зеленчуците се чувстват като в градина Свежите плодове и зеленчуци се развалят по-бързо и лесно от други видове храна. Освен че запазва всички плодове и зеленчуци свежи, това просторно чекмедже с обем 36 л, ви дава възможността да настроите нивото на влажността. С настройване на плъзгащата се пластина, можете да регулирате нивото на влажността, като по този начин удължите допълнително живота на продуктите вътре.

Подреден и ефективен хладилник LED лампата в хладилниците осигурява отлично и високоефективно осветление. Полезният и живот е до трийсет пъти по-дълъг от този на стандартното осветление и спестява десет пъти повече енергия.

Идеален микроклимат на всяка полица Вентилационната система MultiFlow 360° разпределя равномерно въздуха в хладилната част, за да гарантира оптимална циркулация въздух и най-добрите условия за съхранение на продуктите.

Хладилник, който познава навиците ти Тази интелигентна система е създадена с идеята да поддържа постоянна температура в хладилника, независимо колко често се отваря вратата. Хладилникът непрестанно наблюдава начина, по който го използвате и регулира температурата, за да предотврати повишаването и, като така гарантира, че храната ще остане свежа.

Премахва неприятните миризми Въздухът, обогатен с отрицателни йони, запазва вкуса на храната и премахва неприятните миризми, а системата DynamiCooling уеднаквява температурата в цялата хладилна част и равномерно разпределя йонизиран въздух, като така прави възможно всеки тип храна да бъде поставян на всяка полица.


Описание:

Комбиниран хладилник + фризер ретро стил Gorenje ONRK619DBK , А+++/D , 194 см , No frost

Двукамерният хладилник на Gorenje – достъпна цена и надеждност

Gorenje е сред най-популярните производители на битова техника у нас в продължение на над 10 години. Компанията работи целенасочено в доста тесен сегмент, произвеждайки хладилници с най-популярните дизайни. Сред тези дизайни са двукамерните агрегати със самостоятелно охлаждащо и фризерно отделение.

Всички охлаждащи уреди на марката са разработени с особено внимание към консумацията на електрическа енергия – енергийните класове варират от А до А++. Вторият момент, който си струва да се отбележи, е, че фризерите в комбинираните хладилници на тази марка са разположени или отдолу, или отстрани като впечатляващите устройства Side by Side, които също печелят вниманието на купувачите.

Външно много солиден двукамерен хладилник, Gorenje ONRK619DBK може да се нарече типичен представител на популярните уреди за съхранение на храна у дома. Металните му врати са с двупосочно окачване, което разширява възможностите за монтаж – много по-лесно е да му изберете удобно място.

NoFrost система

Заслужава си да се спомене още едно полезно свойство за дома, най-вече за районите, в които прекъсванията на електрозахранването не са необичайни - поддържане на работната температура по време на прекъсване на захранването с продължителност до 21 часа. Авариите по време на бури няма да успеят да развалят любимата ви храна.

Gorenje ONRK619DBK се захранва от един компресор, което означава, че може да се размразява само изцяло. За щастие, няма да ви се налага да извършвате често тази процедура, тъй като системата NoFrost във фризерното отделение няма да допусне да се образува плътен слой лед и скреж по стените. Хладилното отделение успешно се бори с ледената кора по стените с помощта на капкова система.


Характеристики:
AdapTtech технология Следи отварянето на вратата и поддържа постояннна температура
ECO режим Да
NoFrost система Да
Време за съхранение в случай на неизправност 10 часа
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Инверторен компресор Да
Ниво на шум в dB 37 dB
Обем на фризерното отделение в литри 96
Обем на хладилното отделение в литри 204
Общ обем в литри 300
Поставка за бутилки Да
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 194 / 60 / 66.9
Сила на замразяване на фризера 10 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 192 kWh
Управление Дигитално
Фреш зона за плодове/зеленчуци с управление на влажността Да
Функция за бързо замразяване Да
Гаранция 2 години гаранция