Хладилник Gorenje ONRK619DBK

  • Марка: Gorenje
  • Модел: ONRK619DBK
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,770лв. Нова цена: 1,069лв.

Описание:

Комбиниран хладилник + фризер ретро стил Gorenje ONRK619DBK , А+++ , 194 см , No frost

Хладилникът Gorenje ONRK619DBK ще ви спечели от пръв поглед с елегантния си ретро дизайн и черен цвят на корпуса, върху който изпъкват сребристи детайли – дръжките на вратите. Това е свободно стоящ комбиниран модел с общо 300 литра обем за съхранение – 96л фризер и 204л хладилно отделение. Можете да го закупите на много по-ниска от обичайната цена от нашия онлайн магазин или от физическите ни обекти в София и Варна.

Двукамерният хладилник на Gorenje – достъпна цена и надеждност

Gorenje е сред най-популярните производители на битова техника у нас в продължение на над 10 години. Компанията работи целенасочено в доста тесен сегмент, произвеждайки хладилници с най-популярните дизайни. Сред тези дизайни са двукамерните агрегати със самостоятелно охлаждащо и фризерно отделение.

Всички охлаждащи уреди на марката са разработени с особено внимание към консумацията на електрическа енергия – енергийните класове варират от А до А++. Вторият момент, който си струва да се отбележи, е, че фризерите в комбинираните хладилници на тази марка са разположени или отдолу, или отстрани като впечатляващите устройства Side by Side, които също печелят вниманието на купувачите.

Външно много солиден двукамерен хладилник, Gorenje ONRK619DBK може да се нарече типичен представител на популярните уреди за съхранение на храна у дома. Металните му врати са с двупосочно окачване, което разширява възможностите за монтаж – много по-лесно е да му изберете удобно място.

NoFrost система

Заслужава си да се спомене още едно полезно свойство за дома, най-вече за районите, в които прекъсванията на електрозахранването не са необичайни - поддържане на работната температура по време на прекъсване на захранването с продължителност до 21 часа. Авариите по време на бури няма да успеят да развалят любимата ви храна.

Gorenje ONRK619DBK се захранва от един компресор, което означава, че може да се размразява само изцяло. За щастие, няма да ви се налага да извършвате често тази процедура, тъй като системата NoFrost във фризерното отделение няма да допусне да се образува плътен слой лед и скреж по стените. Хладилното отделение успешно се бори с ледената кора по стените с помощта на капкова система.


Характеристики:
AdapTtech технология Следи отварянето на вратата и поддържа постояннна температура
ECO режим Да
NoFrost система Да
Време за съхранение в случай на неизправност 10 часа
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Инверторен компресор Да
Ниво на шум в dB 37 dB
Обем на фризерното отделение в литри 96
Обем на хладилното отделение в литри 204
Общ обем в литри 300
Поставка за бутилки Да
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 194 / 60 / 66.9
Сила на замразяване на фризера 10 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 192 kWh
Управление Дигитално
Фреш зона за плодове/зеленчуци с управление на влажността Да
Функция за бързо замразяване Да
Гаранция 2 години гаранция