Хладилник Bosch KGE58AICP

  • Марка: Bosch
  • Модел: KGE58AICP
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,499лв. Нова цена: 1,199лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Комбиниран хладилник с фризер Bosch KGE58AICP , 503литра , А+++ / C , No Frost

Имате възможност да закупите комбиниран хладилник Bosch KGE58AICP с долно разположение на фризерното отделение. Това е уред, в който си заслужава да инвестирате, защото той ще ви предложи отлични условия за съхранение на прясна и замразена храна при икономичен режим на работа. Иновациите на Бош са представени от Touch Control на температурата и покритие срещу пръстови отпечатъци.

Иновации, които правят живота по-лесен

Повече от 75 години марката Bosch е лидер в производството на хладилници в Европа. И това не е изненадващо: от самото начало на разработването на хладилни системи, инженерите на Bosch работят неуморно за модернизиране и въвеждане на иновативни технологии, за да постигнат най-успешното съотношение между удобство и качество.

Пример за това е технологията AgION, покритие на базата на сребро, нанесено върху стените на фризера на хладилниците Bosch. AgOn (технология AntiBacteria), предотвратява развитието на бактерии и гъбички в хладилната част, елиминира появата на неприятна миризма и спомага за запазване на полезните свойства на продуктите.

Техниката на концерна Бош се е доказала не само на европейския, но и на българския пазар със своята практичност и високо ниво на лекота на използване. В новите хладилници на Bosch ще бъдете приятно изненадани от наличието на технологии като "АнтиБактерия", сензорен панел за управление на информационната система на LCD дисплея, удароустойчиви рафтове и много други успешни идеи и решения, перфектно реализирани от производителя.

Оригинални идеи и висококачествено немско изпълнение

Широката търговска мрежа и обслужване помагат да се спечели доверието на клиентите. Това е факт, защото Bosch се ангажира да доставя всички оригинални резервни части за своите хладилници в продължение на 10 години след спирането на модела. Концепцията на концерна е оригинални идеи, комбинирани с висококачествено немско изпълнение.

Надеждност, ефективност, качество и лекота на използване - това са целите, които този достоен производител на хладилници си поставя. За постигането на тези цели се използват скъпи и висококачествени материали, надеждни компоненти и високо прецизно оборудване. Хладилникът Bosch KGE58AICP ще се превърне в един от най-практичните уреди във вашия дом, гордост и истинска украса за вашата кухня.


Характеристики:
Lowfrost ( намалява образуването на лед във фризерната част ) Да
Touch Control на температурата Да
Vario Zone - Подвижни стъклени рафтове за гъвкаво използване Да
VitaFresh Да
Анти пръстови отпечатъци Да
Бутон бързо замразяване Да
Бързо охлаждане Да
Бързо размразяване Да
Ваканционен режим Да
Време за съхранение в случай на неизправност 27 часа
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Ниво на шум в dB 39 dB
Обем на фризерното отделение в литри 126
Обем на хладилното отделение в литри 377
Поставка за бутилки Да
Поставка за яйца Да
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 191 / 70 / 77
Регулируеми крачета Да
Сила на замразяване на фризера 7.5 кг / 24 часа
Гаранция 3 години гаранция