Хладилник Bosch KGE39ALCA

  • Марка: Bosch
  • Модел: KGE39ALCA
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,399лв. Нова цена: 1,049лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Свободностоящ комбиниран хладилник с фризер Bosch KGE39ALCA, A+++/C,  343л., Low Frost

Bosch KGE39ALCA е свободностоящ комбиниран хладилник с фризер, който предлага просторно и енергийно ефективно решение за поддържане на вашата храна свежа и дълбоко замразена. Със своя клас на енергийна ефективност A+++ за хладилното отделение и малко по-нисък рейтинг C за фризерното, той постига баланс между икономия на енергия и ефективно замразяване.

Ключови характеристики

KGE39ALCA Bosch е с общ капацитет от 343 литра, осигуряващ достатъчно място за съхранение на различни хранителни продукти. Хладилната секция разполага с множество рафтове, отделения във вратите и метални стойки, за да ви помогне да организирате и да имате лесен достъп до вашата храна. Технологията за low-frost във фризера намалява натрупването на лед, с което минимизира необходимостта от често размразяване и осигурява ефективна работа.

Уредът е оборудван с модерни функции за повишаване на ежедневното удобство. Системата за контрол на температурата ви позволява да регулирате и поддържате идеалните условия за вашата храна, докато LED осветлението осигурява ясна видимост в хладилната камера. Функцията SuperFreezing във фризерната част позволява бързо замразяване на пресни продукти, запазвайки тяхното качество.

Вграденият в хладилника вентилатор, осигурява равномерно охлаждане във всяка зона на хладилната камера. Той също така спомага за намаляване миризмите, предлагайки оптимална вентилация на цялото пространство. Моделът е снабден с аларма, която сигнализира при отворена врата за по-дълго време от обичайното.

Елегантно допълнение във вашата кухня

Екстериора на Bosch KGE39ALCA е елегантен и модерен, пасващ добре на различни кухненски стилове. Уредът е изработен с качествени материали, съобразно репутацията на Bosch за надеждност, издръжливост и дълготрайна работа. Иноксовото покритие на модела улеснява почистването на отпечатъци от пръсти.

В обобщение можем да кажем, че, Bosch KGE39ALCA е добре проектиран свободностоящ комбиниран хладилник с фризер, който дава приоритет на енергийната ефективност и практичните решения за съхранение на храна.

Неговият просторен интериор, Low Frost технологията и допълнителните функции го правят надежден и удобен избор за домакинствата, които искат да запазят свежестта на храната си, като минимизират консумацията на енергия.


Характеристики:
Low Frost (по-рядко размразяване) Да
VitaFresh Да
Автоматично размразяване Да
Аларма При продължитено отворена врата
Вентилатор за по-равномерно охлаждане и по-малко миризма Да
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / C по нов
Ниво на шум в dB 38 dB
Обем на фризерното отделение в литри 88
Обем на хладилното отделение в литри 249
Общ обем в литри 343
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 201 / 59.5 / 65.5
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 168 kWh
Управление Дигитално
Фреш зона за плодове/зеленчуци с управление на влажността Да
Гаранция 3 години гаранция