Хладилник Bauknecht KGNF 203D IN

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: KGNF 203D IN
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,219лв. Нова цена: 649лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Комбиниран хладилник с фризер Bauknecht модел - KGNF 203D IN , 364 литра , No Frost , A+++ (D)

Bauknecht KGNF 203D IN е модерен комбиниран хладилник, който съчетава функционалност с елегантен дизайн - идеален за съвременните кухни. Отличава се с усъвършенствана технология за охлаждане, енергийна ефективност и удобни за потребителя функции. Всичко това го прави практичен избор за домакинствата, които търсят както производителност, така и стил.

No Frost – край на размразяването на хладилника за почистване на леда

Един от ключовите акценти в дизайна на Bauknecht KGNF 203D IN е иновативната технология NoFrost. Тази функция гарантира, че фризерната секция остава чиста от лед, елиминирайки необходимостта от ръчно размразяване и поддържайки оптимална производителност. Предотвратяването на натрупване на лед помага за увеличаване на пространството за съхранение и запазване на хранителните продукти в най-доброто им състояние за по-дълги периоди от време.

Енергийната ефективност е друг важен аспект на този модел. Той принадлежи към енергиен клас A++, което означава, че консумира по-малко енергия, гарантирайки по-ниски сметки за електроенергия. Енергийната ефективност се постига без компромис с ефективността на охлаждане, което прави уреда екологичен и рентабилен вариант за всяко домакинство.

Естетика + функционалност

Дизайнът на хладилника е едновременно практичен и естетичен. Уредът изпъква благодарение на покритието от неръждаема стомана ИНОКС, което не само добавя нотка елегантност в кухнята, но също така прави почистването и поддръжката много по-лесни.

Интериорът е внимателно проектиран. Вътрешността е оборудвана с регулируеми рафтове, достатъчно отделения на вратите и просторни чекмеджета за запазване свежестта на плодове и зеленчуци. Цялото оформление на хладилната камера улеснява организацията на съхранение на хранителни стоки.

Друга забележителна характеристика е Active Fresh Zone, специално отделение, предназначено да поддържа свежестта на плодовете и зеленчуците за по-дълго време. Тази зона работи при оптимални нива на влажност, за да гарантира, че продуктите остават свежи и ароматни. Освен това системата MultiFlow осигурява равномерно разпределение на студения въздух в хладилника, поддържайки постоянна температура и запазвайки качеството на съхраняваната храна.

Удобството за потребителя е допълнително подобрено от интуитивния контролен панел и ясен цифров дисплей. Модерният интерфейс позволява лесно наблюдение и регулиране на настройките на хладилника. Алармата на вратата е практична функция, която предупреждава потребителите, ако вратата е оставена отворена, помагайки за предотвратяване на загуба на енергия и разваляне на храната.


Характеристики:
2 Fresh зони за плодове / зеленчуци + месо Да
NoFrost система Да
Вътрешно осветление Да, LED с ефект "изгряване"
Енергиен клас A+++ по стар стандарт / D по нов
Ниво на шум в dB 37 dB
Обем на фризерното отделение в литри 104
Обем на хладилното отделение в литри 260
Общ обем в литри 363
Поставка за бутилки Да
Регулируеми крачета Да
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 203 kWh
Управление Сензорно
Гаранция 1 година гаранция