Хладилник Bauknecht KGN2013IO

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: KGN2013IO
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,229лв. Нова цена: 979лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Свободностоящ комбиниран хладилник с фризер Bauknecht. NoFrost, 368 литра

Притежанието на Bauknecht хладилник е само по себе си повод за гордост. Високият комбиниран модел на марката е идеалното решение за всяко многочислено домакинство. В работните му параметри са интегрирани едни от най-модерните функции, благодарение на които ще се радвате на удобство и правилно съхранение на храната. Леките дефекти по корпуса не пречат на отличната работа на уреда.

Multi-Flow система - перфектно охлаждане на хладилното пространство

Системата Multi-flow на хладилниците Bauknecht осигурява равномерно разпределение на студения въздух във вътрешното им пространство, елиминирайки образуването на конденз по стените. Това е от полза не само по отношение на хигиената, но по този начин се подобряват условията за съхранение на храната.

Системата No Frost спомага за равномерно замразяване на храната, без образуване на скреж по стените на фризера. Тя ви спестява нуждата да изключвате фризера, за да го почистите от натрупания лед. No Frost не просто улеснява обслужването на уреда, но и запазва доброто състояние на замразените храни.

Технология ProFresh – свежест, която трае по-дълго

Усъвършенстваната технология за съхранение на храни ProFresh поддържа храната свежа в хладилниците от серията до четири пъти по-дълго от конвенционалното съхранение. Технологията ProFresh запазва всички ценни за вас хранителни вещества и същевременно ви спестява време, защото храната, която ще купите за седмицата, ще остане свежа.

Технологията Green Intelligence е иновативна сензорна технология, която автоматично регулира температурата и влажността в отделенията, компенсирайки всяко отклонение от нормата. Ако температурата в хладилното отделение се повиши, например, когато сте заредили много храна в него или сте отворили вратата, специални сензори незабавно ще забележат това и бързо ще възстановят оптималното ниво на температурата.

Благодарение на това температурата се възстановява пет пъти по-бързо, отколкото в обикновен хладилник, а консумацията на енергия се намалява с 30%. StarLight осветлението в комбинирания хладилник Bauknecht е приятна и екологична система за вътрешно осветление, използваща LED осветители. Те не само консумират по-малко електроенергия, но и отделят по-малко топлина в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка.


Характеристики:
NoFrost система Да
Автоматично размразяване Да
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас D
Ниво на шум в dB 37 dB
Обем на фризерното отделение в литри 104
Обем на хладилното отделение в литри 264
Общ обем в литри 368
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 202.7 / 59.6 / 67.8
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 187 kWh
Управление Дигитално