Хладилник AEG RTB413E1AW

  • Марка: AEG
  • Модел: RTB413E1AW
  • Наличност: Неналичен
Цена: 599лв. Нова цена: 419лв.

Описание:

Свободностоящ хладилник  AEG RTB413E1AW ,  А++/Е , 130 литра , FreshZone

AEG RTB413E1AW е свободностоящ хладилник, който си спечели популярност със своята енергийна ефективност, просторен капацитет за съхранение от 130 литра и иновативни функции. С впечатляващ рейтинг A++/E за енергийна ефективност, този уред е проектиран да консумира минимално количество електрическа енергия, помагайки ви да намалите месечните си сметки за ток.

Компактен уред с голям капацитет за съхранение

С общ капацитет от 130 литра, RTB413E1AW осигурява достатъчно място за съхранение на хранителни продукти и нетрайни храни. Компактният му дизайн го прави подходящ за по-малки кухни или като допълнително място за съхранение на напитки и закуски. Уредът е идеален, ако не за постоянното ви жилище, то със сигурност за вилата, когато си почивате през лятото.

Една забележителна характеристика на този хладилник е отделението FreshZone. FreshZone е проектирана да поддържа плодовете, зеленчуците и други нетрайни продукти при оптимална температура и ниво на влажност, гарантирайки по-дълготрайна свежест и запазване на хранителната стойност на вашите продукти. Това е особено полезно за хората, които дават приоритет на здравословното хранене и искат да намалят хранителните отпадъци.

Гъвкавост при избора на местоположение

Свободностоящият дизайн на AEG RTB413E1AW добавя гъвкавост към позиционирането му във вашето кухненско пространство. Моделът не изисква вградена инсталация, което ви позволява да го поставите там, където най-добре ще отговаря на вашите нужди. Регулируемите рафтове и контейнери за съхранение вътре в хладилника предлагат опции за персонализиране, които ви позволяват да организирате интериора според своите предпочитания и видовете храни, които съхранявате.

С енергийна ефективност A++ и обмислени функции като отделението FreshZone, AEG RTB413E1AW съчетава производителност при ниска консумация на електричество. Независимо дали искате да допълните основния си хладилник или да добавите допълнително място за съхранение на храна на вилата, този уред предлага баланс между функционалност и екологичен дизайн.

Винаги се обръщайте към спецификациите на производителя и ръководството за потребителя за подробна информация относно характеристиките на продукта, указания за употреба и инструкции за поддръжка. При нас този малък хладилник се предлага с 3 години гаранция.


Характеристики:
FreshZone - отделение за плодове и зеленчуци Да
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас А++ по стар стандарт / Е по нов
Ниво на шум в dB 38 dB
Обем на фризерното отделение в литри 15 л
Обем на хладилното отделение в литри 115
Общ обем в литри 130
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 84.5 / 60.4 / 57.6
Размразяване Автоматично
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 142 kWh
Гаранция 3 години гаранция