Хладилник AEG RCB736E4MK

  • Марка: AEG
  • Модел: RCB736E4MK
  • Наличност: Неналичен
Цена: 2,299лв. Нова цена: 1,599лв.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ НАСТРОЙКИТЕ НА ХЛАДИЛНИКА С ПОМОЩТА НА СЕНЗОРНОТО ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ. Поемете пълен контрол на всяка функция на хладилника със сензорното електронно управление. Панелът и LED дисплеят предлагат лесен достъп до температурата и общите настройки. Прецизно настройте всичко за превъзходно съхранение на храната.

ВЪТРЕШНОТО LED ОСВЕТЛЕНИЕ ДОСТИГА ДО ВСЕКИ ЪГЪЛ. Вътрешното LED осветление придава дискретна светлина, разпределена равномерно в цялото пространство. Освен това LED крушките са по-малки и по-енергоспестяващи от стандартните крушки – Вашият по-екологичен избор.

ПОЛИЦИТЕ ОТ ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО ГАРАНТИРАТ СТАБИЛНО И ЗДРАВО МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ. За оптимална стабилност и ежедневна здравина всички полици са направени от закалено стъкло - най-добрият материал за осигуряване на идеална устойчивост.

ФУНКЦИЯТА FROSTMATIC ЗА ФРИЗЕРА ПОЗВОЛЯВА БЪРЗО ЗАМРАЗЯВАНЕ, ЗА ДА СЕ ЗАПАЗЯТ ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА. Функцията Frostmatic активира максималната мощност на замразяване, така че Вашите пресни продукти се замразяват възможно най-бързо. След това фризерът се връща към нормалната си настройка.

NOFROST ПРЕДОТВРАТЯВА НАТРУПВАНЕТО НА ЛЕД. С NoFrost няма да Ви се налага да размразявате фризера, тъй като не се образува лед в него. Гаранция за винаги оптимална работа.


Описание:

Комбиниран хладилник с фризер AEG RCB736E4MK , 367 л  ,A++ / E , No Frost , Метален гръб , 201см.

Предлагаме ви комбиниран хладилник с фризер AEG RCB736E4MK. Това е свободностоящ модел с черен цвят на корпуса, който ще се впише перфектно в модерно обзаведената ви кухня. Уредът използва инверторен компресор, който гарантира по-икономичен разход на енергия и по-ниски нива на шум – само 42 dB. Ниската му цена е причина да го поръчате още сега!

Защо хладилникът AEG е най-доброто решение за вашето домакинство?

AEG (Allgemeine Elektrizitaets-Gesellschaff) е лидер на пазара на домакински уреди. Слоганът на компанията е „Perfect in form and function” – това означава, че оборудването на марката е насочено към клиенти с най-високи изисквания относно дизайн, функционалност, качество и надеждност.

AEG е създател на модните тенденции и лидер в проектирането и производството на интелигентни хладилници. Компанията е позиционирана в челните редици на производителите на битова техника и позната като марка за хората, които искат да получат най-висок резултат „с едно натискане на бутон“.

Хладилниците AEG са оборудвани с цифрови температурни индикатори. Температурата може лесно да се променя не само във фризера, но и в самия хладилник, само с едно докосване на сензорния екран. Много хладилници AEG, включително нашият RCB736E4MK разполагат с режими турбо охлаждане (COOLMATIC) и турбо замразяване (FROSTMATIC). Тези функции спомагат за замразяването и съхранението на вашите продукти без загуба на качество и вкус на храната.

Допълнителни екстри

Хладилниците на този бранд са забележителни с функцията си "HOLIDAY". Благодарение на нея можете спокойно да отидете на почивка, без да се притеснявате, че нещо ще се развали в хладилника, ще се появи мухъл или неприятна миризма. Хладилникът AEG с индикация за отворена врата винаги ще ви уведомява, ако вратата не е затворена със звукови и светлинни сигнали.

Всички хладилници AEG имат специална система за завършване на вратата, така че ако тя е леко открехната, този механизъм ще я затвори вместо вас. Уредите AEG разполагат с акумулатори за студ, които ще помогнат за поддържане на желаната температура във фризера по време на краткотрайно прекъсване на захранването. Всички хладилници са оборудвани с енергоспестяващи компоненти, което ги извежда с едно ниво над преките им конкуренти.


Характеристики:
CustomFlex - лесно преместими чекмеджета на вратата Да
FreshZone - отделение за плодове и зеленчуци Да
Frost Matic Да
LED контролен диспей Да
NoFrost система Да
TwinTech TwinTech No Frost запазва храната с 60% по-сочна
Автоматично размразяване в хладилната част Да
Брой чекмеджета - Фризерна част 3
Ваканционен режим Да
Време за съхранение в случай на неизправност 10 часа
Вътрешно осветление Да , LED
Енергиен клас А++ по стар стандарт / E по нов
Инверторен компресор Да
Метален гръб - по-дълъг живот на компресора Да
Ниво на шум в dB 42 dB
Обем на фризерното отделение в литри 101
Обем на хладилното отделение в литри 266
Общ обем в литри 367
Поставка за яйца Да
Предупредителен сигнал при отворена врата Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 201 / 59.5 / 65.5
Сила на замразяване на фризера 8 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 250 kWh
Фреш зона за плодове/зеленчуци с управление на влажността Да
Функции супер замразяване и супер охлаждане Да
Гаранция 3 години гаранция