Хладилници за Вграждане

Филтрирай резултатите
Спести 631 лв.
Хладилник за вграждане AEG AIK2683L
Спести 900 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKE81821DS
Спести 310 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKZ81800C0
Спести 461 лв.
Хладилник за вграждане Bauknecht KGIN 3183 A ++
Спести 221 лв.
Хладилник за вграждане Bauknecht KGIS 1187
Спести 450 лв.
Хладилник за вграждане Bosch KIR81AFE0
Спести 666 лв.
Хладилник за вграждане Neff KI5861SF0
Спести 125 лв.
Хладилник за вграждане PKM GK225.4A + EBN
Спести 252 лв.
Хладилник за вграждане PKM ks117.4a+ub
Спести 204 лв.
Хладилник за вграждане PKM KS120.4A+EBN
Спести 193 лв.
Хладилник за вграждане PKM KS130.0A + EB
Спести 341 лв.
Хладилник за вграждане Samsung BRB260014WW
Спести 351 лв.
Хладилник за вграждане Samsung BRB260076WW
Спести 587 лв.
Хладилник за вграждане Siemens KI77VVSF0

Разделът ви предлага оптимален избор от ново поколение хладилници за вграждане с транспортни дефекти. Особеното при вградените битови уреди е, че дефектите от външната страна на конструкцията нямат никакво отношение към вписването им в красивия интериор на съответния дом. Всеки хладилник работи безупречно, а леките драскотини и вдлъбнатини по корпуса остават напълно скрити за дори най-наблюдателните очи. Цената е обаче много по-ниска, така че поръчайте още сега!

С какво се отличават хладилниците, подлежащи на вграждане?

Като тип на конструкцията, хладилниците се делят на свободностоящи и вградени. Двете категории уреди се различават основно по вида на конструкцията и по окомплектовка. Вграденият хладилник е винаги по-малък по отношение на полезния обем, спрямо свободно стоящ модел със същите размери.

С вградените хладилници собствениците на по-просторни кухни имат възможност да организират добре функционалното пространство в помещението. При този метод на разположение на уредите, дизайнът на корпуса става маловажен за особеностите на интериора. Хладилникът се вписва перфектно в стила на обзавеждането.

Като функционалност, вграденият хладилник не се различава от конвенционалния модел. За да се постигне желаната естетика обаче, при вграждането на уреда изчисленията трябва да се направят до милиметър. Закрепването на облицовъчния панел със специални държачи е осигурено така, че при отваряне, вратата да се изравни с общата повърхност.

Страничните стени следва да бъдат отлично изолирани, а системата за размразяване да включва специален съд, който предпазва стените от намокряне. Компресорът и радиаторът трябва да бъдат покрити с общ панел, за да се предотврати повреда на хладилника по време на монтажа. В резултат на повишената изолация и специалния дизайн хладилникът губи полезен обем, но става по-малко шумен и икономичен.

Ако кухненските мебели са вече готови, ще бъде задължително да потърсите качествен нов хладилник за вграждане с транспортен дефект, чийто размер да отговаря напълно на модула, в който ще бъде инсталиран. За радост на нашите клиенти, вградените ни хладилници са налични в множество размери, така че всеки би могъл да избере лесно подходящия за кухнята му модел.