Хладилници за вграждане с транспортни дефекти

Филтрирай резултатите
Спести 530 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKB410F1AS
Спести 450 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKB588D1AS
Спести 250 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKB588F1AS
Спести 1300 лв.
Втора употреба
Хладилник за вграждане AEG SKE818F1DC
Спести 450 лв.
Хладилник за вграждане Juno JCU178E8S1
Спести 570 лв.
Хладилник за вграждане Neff KI5861SE0
Спести 700 лв.
Хладилник за вграждане Neff KI7862FE0
Спести 250 лв.
Хладилник за вграждане PKM KS130.0A + EB
Спести 600 лв.
Хладилник за вграждане Siemens KI86NADF0
Спести 300 лв.
Хладилник за вграждане Zanussi ZTAN12ES1

Разделът ви предлага оптимален избор от ново поколение хладилници за вграждане с транспортни дефекти. Особеното при вградените битови уреди е, че дефектите от външната страна на конструкцията нямат никакво отношение към вписването им в красивия интериор на съответния дом. Всеки хладилник работи безупречно, а леките драскотини и вдлъбнатини по корпуса остават напълно скрити за дори най-наблюдателните очи. Цената е обаче много по-ниска, така че поръчайте още сега!

С какво се отличават хладилниците, подлежащи на вграждане?

Като тип на конструкцията, хладилниците се делят на свободностоящи и вградени. Двете категории уреди се различават основно по вида на конструкцията и по окомплектовка. Вграденият хладилник е винаги по-малък по отношение на полезния обем, спрямо свободно стоящ модел със същите размери.

С вградените хладилници собствениците на по-просторни кухни имат възможност да организират добре функционалното пространство в помещението. При този метод на разположение на уредите, дизайнът на корпуса става маловажен за особеностите на интериора. Хладилникът се вписва перфектно в стила на обзавеждането.

Като функционалност, вграденият хладилник не се различава от конвенционалния модел. За да се постигне желаната естетика обаче, при вграждането на уреда изчисленията трябва да се направят до милиметър. Закрепването на облицовъчния панел със специални държачи е осигурено така, че при отваряне, вратата да се изравни с общата повърхност.

Страничните стени следва да бъдат отлично изолирани, а системата за размразяване да включва специален съд, който предпазва стените от намокряне. Компресорът и радиаторът трябва да бъдат покрити с общ панел, за да се предотврати повреда на хладилника по време на монтажа. В резултат на повишената изолация и специалния дизайн хладилникът губи полезен обем, но става по-малко шумен и икономичен.

Ако кухненските мебели са вече готови, ще бъде задължително да потърсите качествен нов хладилник за вграждане с транспортен дефект, чийто размер да отговаря напълно на модула, в който ще бъде инсталиран. За радост на нашите клиенти, вградените ни хладилници са налични в множество размери, така че всеки би могъл да избере лесно подходящия за кухнята му модел.