Хладилници за вграждане с транспортни дефекти

Филтрирай резултатите
Спести 1050 лв.
Втора употреба
Хладилник за вграждане AEG SCE81816TS
Спести 1200 лв.
Хладилник за вграждане AEG SFE818E9ZC
Спести 530 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKB410F1AS
Спести 480 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKB612F1AF
Спести 1300 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKE818E9ZC
Спести 1100 лв.
Хладилник за вграждане AEG SKE818F1DC
Спести 270 лв.
Хладилник за вграждане Bauknecht KDI 12S1
Спести 400 лв.
Хладилник за вграждане Faure FBA30455SA
Спести 501 лв.
Хладилник за вграждане IKEA ISANDE
Спести 650 лв.
Хладилник за вграждане Mia Cucina BRFG177
Спести 250 лв.
Хладилник за вграждане PKM KS130.0A + EB
Спести 400 лв.
Хладилник за вграждане Siemens KI86NADF0
Спести 611 лв.
Хладилник за вграждане Smeg C41721F
Спести 740 лв.
Хладилник за вграждане Zanussi ZRDN18FS2

Разделът ви предлага оптимален избор от ново поколение хладилници за вграждане с транспортни дефекти. Особеното при вградените битови уреди е, че дефектите от външната страна на конструкцията нямат никакво отношение към вписването им в красивия интериор на съответния дом. Всеки хладилник работи безупречно, а леките драскотини и вдлъбнатини по корпуса остават напълно скрити за дори най-наблюдателните очи. Цената е обаче много по-ниска, така че поръчайте още сега!

С какво се отличават хладилниците, подлежащи на вграждане?

Като тип на конструкцията, хладилниците се делят на свободностоящи и вградени. Двете категории уреди се различават основно по вида на конструкцията и по окомплектовка. Вграденият хладилник е винаги по-малък по отношение на полезния обем, спрямо свободно стоящ модел със същите размери.

С вградените хладилници собствениците на по-просторни кухни имат възможност да организират добре функционалното пространство в помещението. При този метод на разположение на уредите, дизайнът на корпуса става маловажен за особеностите на интериора. Хладилникът се вписва перфектно в стила на обзавеждането.

Като функционалност, вграденият хладилник не се различава от конвенционалния модел. За да се постигне желаната естетика обаче, при вграждането на уреда изчисленията трябва да се направят до милиметър. Закрепването на облицовъчния панел със специални държачи е осигурено така, че при отваряне, вратата да се изравни с общата повърхност.

Страничните стени следва да бъдат отлично изолирани, а системата за размразяване да включва специален съд, който предпазва стените от намокряне. Компресорът и радиаторът трябва да бъдат покрити с общ панел, за да се предотврати повреда на хладилника по време на монтажа. В резултат на повишената изолация и специалния дизайн хладилникът губи полезен обем, но става по-малко шумен и икономичен.

Ако кухненските мебели са вече готови, ще бъде задължително да потърсите качествен нов хладилник за вграждане с транспортен дефект, чийто размер да отговаря напълно на модула, в който ще бъде инсталиран. За радост на нашите клиенти, вградените ни хладилници са налични в множество размери, така че всеки би могъл да избере лесно подходящия за кухнята му модел.