Хладилници Side by Side

Филтрирай резултатите
Спести 550 лв.
Хладилник Beko GNO4331XPN

1,699лв. 1,149лв.

Спести 770 лв.
Втора употреба
Хладилник Side by Side Exquisit KC400/130-5A++
Спести 600 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HCD17884EI
Спести 290 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17883EI
Спести 600 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17990A3R
Спести 870 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17990WETEI
Спести 1070 лв.
Втора употреба
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17990WETEI
Спести 500 лв.
Хладилник Side by Side PKM SBS472.4A + NFWDBSS
Спести 700 лв.
Хладилник Side by Side Samsung RS6JN8211S9

Настоящият раздел ви представя богатата ни колекция от ново поколение хладилници Side by Side с транспортни дефекти. Тук е представена първокласната продукция на изтъкнати производители като: BOSCH, Samsung, Siemens, Baukhnecht, Gorenje, PKM и др. Незначителните нарушения в целостта на корпуса са просто козметичен дефект. Всеки уред е тестван и показал пълната си функционалност. Ниската цена е стимул да поръчате своя уред още сега!

Особености на структурния дизайн

Side by Side хладилниците са най-удачното решение за големи семейства. Това е много просторна и лесна за използване техника. Различното при конкретния дизайн е, че хладилното и фризерното отделение не са вертикално разположени, а са успоредни едно на друго. Поради тази причина е много по-лесно и удобно да поставяте и изваждате храната от тях.

Има разлика и във височината, която обикновено е около 180 см (плюс / минус). Един хладилник Side by Side с транспортен дефект е изключително удобен за използване от хора със стандартен ръст. Капацитетът му е значително по-голям от този на стандартните хладилници и дори на по-големите модели.

Основните критерии при избора на такъв хладилник включват освен марката/цената, и външен вид и дизайн. Визуално можете да определите размерите и използваемия обем на уреда. Хладилниците сайд бай сайд имат впечатляващи размери. Ширината им е от  80 до 125 см, а дълбочината им е 63 – 91 см. Поради този факт трябва внимателно да обмислите оформлението на кухнята, така че хладилникът да пасне добре.

Когато разглеждате нашите хладилници сайд бай сайд с транспортни дефекти е необходимо да обърнете специално внимание на дълбочината на уреда, ако имате стандартна кухненска врата. По правило размерът е около 80 см, а в хладилното отделение дълбочината често е по-голяма от тази стойност.

Имайте предвид, че много модели се доставят като отделни модули, което значително улеснява транспортирането. Що се отнася до обема, той започва от 400 литра. 500-литровите модели се считат за средни. Този обем ще подхожда на повечето домакинства.