Хладилници Side by Side

Филтрирай резултатите
Спести 671 лв.
Хладилник Side by Side Bauknecht BQ9 B2L
Спести 1341 лв.
Хладилник Side by Side Bosch KAI93AIEP
Спести 310 лв.
Хладилник Side by Side Haier HSR3918FIPW
Спести 600 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17990WEHFI
Спести 651 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17990WETA3I
Спести 601 лв.
Хладилник Side by Side Hanseatic HSBS17990WETEI
Спести 351 лв.
Хладилник Side by Side PKM SBS440.4A+NF IX
Спести 2801 лв.
Хладилник Side by Side Samsung RS68N8941SL / EF
Спести 500 лв.
Хладилник Side by Side Samsung RS6GN8321B1
Спести 1501 лв.
Хладилник Side by Side Siemens KA95NA

Настоящият раздел ви представя богатата ни колекция от ново поколение хладилници Side by Side с транспортни дефекти. Тук е представена първокласната продукция на изтъкнати производители като: BOSCH, Samsung, Siemens, Baukhnecht, Gorenje, PKM и др. Незначителните нарушения в целостта на корпуса са просто козметичен дефект. Всеки уред е тестван и показал пълната си функционалност. Ниската цена е стимул да поръчате своя уред още сега!

Особености на структурния дизайн

Side by Side хладилниците са най-удачното решение за големи семейства. Това е много просторна и лесна за използване техника. Различното при конкретния дизайн е, че хладилното и фризерното отделение не са вертикално разположени, а са успоредни едно на друго. Поради тази причина е много по-лесно и удобно да поставяте и изваждате храната от тях.

Има разлика и във височината, която обикновено е около 180 см (плюс / минус). Един хладилник Side by Side с транспортен дефект е изключително удобен за използване от хора със стандартен ръст. Капацитетът му е значително по-голям от този на стандартните хладилници и дори на по-големите модели.

Основните критерии при избора на такъв хладилник включват освен марката/цената, и външен вид и дизайн. Визуално можете да определите размерите и използваемия обем на уреда. Хладилниците сайд бай сайд имат впечатляващи размери. Ширината им е от  80 до 125 см, а дълбочината им е 63 – 91 см. Поради този факт трябва внимателно да обмислите оформлението на кухнята, така че хладилникът да пасне добре.

Когато разглеждате нашите хладилници сайд бай сайд с транспортни дефекти е необходимо да обърнете специално внимание на дълбочината на уреда, ако имате стандартна кухненска врата. По правило размерът е около 80 см, а в хладилното отделение дълбочината често е по-голяма от тази стойност.

Имайте предвид, че много модели се доставят като отделни модули, което значително улеснява транспортирането. Що се отнася до обема, той започва от 400 литра. 500-литровите модели се считат за средни. Този обем ще подхожда на повечето домакинства.