Фризери за Вграждане

Филтрирай резултатите
Спести 150 лв.
Фризер за вграждане Gorenje FIU6092AW
Спести 431 лв.
Фризер за вграждане Zanussi ZBF22451SA
Спести 156 лв.
Фризер за вграждане Zanussi ZUF 11420 SA

Макар и по-рядко, хората търсят и фризери за вграждане. Фризерите, вградени в кухненската модулна система, не са често срещано явление, но има и домове, които ще могат да се възползват от щедрите ни оферти. Вградените уреди с транспортни дефекти са най-добрата сделка, защото срещу много по-ниска цена, купувате висок клас техника в отлично работещо състояние, а няколкото драскотини по корпуса няма да ви притесняват.

Плюсове и минуси на фризерите от вграден тип

Вградените фризери могат да бъдат с различни размери – от съвсем компактни до наистина внушителни като обем и капацитет. Всеки фризерен шкаф, независимо от размера, е възможно да се скрие частично или изцяло зад фасадата на мебелната система. Ако планирате да купите точно такъв уред, е добре да знаете какви са неговите плюсове и минуси спрямо свободностоящия модел.

Минусите на вградения фризер включват:

  • По-висока цена;
  • Липса на допълнителни функции (например електронно управление);
  • По-малък обем;
  • Допълнителна работа по топлоизолация и вентилация.

За да постигнат максимална естетика в интериора на кухнята, много купувачи са готови да се примирят с посочените недостатъци. В крайна сметка, нито един от тях не се отразява сериозно на работата на замразяващото устройство. Хората често са готови да платят повече за по-добра визия, а по-малкият обем на фризерното отделение рядко е сериозен проблем за едно тричленно домакинство.

Нека обърнем внимание и на предимствата на фризерите за вграждане, за да разсеем всяко колебание дали този раздел е подходящото място за вас. Най-важният плюс е хармоничният дизайн на кухнята, който ще постигнете с вграждането на всички битови уреди. Вградената домакинска техника пести място, а за малките жилища този фактор е от огромно значение.

Покупката на фризер за вграждане с транспортни дефекти е оправдана и в чисто техническо отношение. Вграденият уред е с по-ниски нива на шум, тъй като компресорът остава зад фасадата на модулната система. Нуждата от отлична топлоизолация прави фризерите от вграден тип по-икономични консуматори на електричество.