Фризери за Вграждане

Филтрирай резултатите

Макар и по-рядко, хората търсят и фризери за вграждане. Фризерите, вградени в кухненската модулна система, не са често срещано явление, но има и домове, които ще могат да се възползват от щедрите ни оферти. Вградените уреди с транспортни дефекти са най-добрата сделка, защото срещу много по-ниска цена, купувате висок клас техника в отлично работещо състояние, а няколкото драскотини по корпуса няма да ви притесняват.

Плюсове и минуси на фризерите от вграден тип

Вградените фризери могат да бъдат с различни размери – от съвсем компактни до наистина внушителни като обем и капацитет. Всеки фризерен шкаф, независимо от размера, е възможно да се скрие частично или изцяло зад фасадата на мебелната система. Ако планирате да купите точно такъв уред, е добре да знаете какви са неговите плюсове и минуси спрямо свободностоящия модел.

Минусите на вградения фризер включват:

  • По-висока цена;
  • Липса на допълнителни функции (например електронно управление);
  • По-малък обем;
  • Допълнителна работа по топлоизолация и вентилация.

За да постигнат максимална естетика в интериора на кухнята, много купувачи са готови да се примирят с посочените недостатъци. В крайна сметка, нито един от тях не се отразява сериозно на работата на замразяващото устройство. Хората често са готови да платят повече за по-добра визия, а по-малкият обем на фризерното отделение рядко е сериозен проблем за едно тричленно домакинство.

Нека обърнем внимание и на предимствата на фризерите за вграждане, за да разсеем всяко колебание дали този раздел е подходящото място за вас. Най-важният плюс е хармоничният дизайн на кухнята, който ще постигнете с вграждането на всички битови уреди. Вградената домакинска техника пести място, а за малките жилища този фактор е от огромно значение.

Покупката на фризер за вграждане с транспортни дефекти е оправдана и в чисто техническо отношение. Вграденият уред е с по-ниски нива на шум, тъй като компресорът остава зад фасадата на модулната система. Нуждата от отлична топлоизолация прави фризерите от вграден тип по-икономични консуматори на електричество.

Няма добавени продукти в тази категория.