Фризери с транспортни дефект

Филтрирай резултатите

Фризерът е необходимост във всеки дом, защото той осигурява дългосрочно съхранение на различни видове хранителни продукти. Ако все отлагате покупката на такъв уред заради недостиг на средства, ние ви предлагаме един напълно рентабилен вариант. Колекцията ни от фризери с транспортни дефекти включва чисто нова битова техника с изключително ниска цена, заради леките козметични недостатъци по корпуса.

Защо не бива да се лишавате от опция дълбоко замразяване?

Фризерът е хладилна техника за дълбоко замразяване на храната. Той е самостоятелна единица в домакинското оборудване, за разлика от камерите, с каквито са оборудвани някои хладилници. Камерата в хладилника върши същата работа, но предлага съвсем минимален капацитет за съхранение.

От каталога ни можете да си изберете чудесен фризер ракла с транспортни дефекти, в който да съхранявате продукцията от собствената ви зеленчукова градина или по-големи количества месо. Макар търговската мрежа у нас да предлага значително изобилие от храна, запасяването с провизии има своите предимства. Нерядко във фризера държим продукти с по-добро качество, например домашно производство.

От възможността за дългосрочно съхранение на храни с растителен и животински произход не бива да се отказва нито едно многочислено домакинство. Цените на този вид битови уреди при нас са повече от изгодни. Огромните намаления се дължат на леките нарушения в целостта на корпуса, получени при транспортиране на уредите от завода до складови и търговски бази. Повредите по никакъв начин не засягат функционалността на нито един наш артикул.

Какво да изберете?

Магазинът ни предлага хоризонтални и вертикални фризери с транспортни дефекти с различни цени, параметри, характеристики и обем. Това са продукти на различни марки, всяка от които е заслужава своето място в челните редици на добрите производители на битова техника. В каталога ни ще откриете продукцията на марки като: BAUKHNECHT, PRIVILEG, WHIRPOOL, AEG, PKM и др.

Осъзнаваме, че е доста трудно да се ориентирате в един толкова обширен асортимент, затова ви предлагаме един вид ръководство за потребителя, предназначено да отговори напълно на въпроса как да изберем правилния фризер. Първият критерий, на който уредът трябва да отговаря е изискването за удобно използване. То зависи от типа на фризера.

Фризерите, налични на съвременния пазар, биват два типа по отношение на конструкцията – хоризонтално разположени и вертикални. И двата дизайна са на самостоятелно стоящи уреди, които не изискват никакво допълнително укрепване. Можете да ги поставите където смятате за удачно и дори да променяте тяхното местоположение в периода на експлоатация.

Хоризонтална конструкция

Първият тип – хоризонталният, са фризери с транспортни дефекти, предлагани от нас в София и в морската ни столица. Могат да бъдат закупени онлайн от всяка точка на страната и доставени напълно безплатно от нас, ако стойността на покупката покрива съответните изисквания.

Хоризонталният модел е познат у нас с наименованието „ракла”, заради сходния принцип на отваряне – с капак в горната част. Плюсовете на този дизайн не са малко. Сред тях можем да посочим големият обем на вътрешното отделение и удобното разположение на отделенията. В раклата можете да съхранявате големи количества храни, включително по-обемисти пакети.

Фризерите с горно отваряне обаче имат и някои недостатъци. Предвид факта, че имат по-голяма вместимост, те са и по-обемни, следователно заемат повече място. Цената им при стоките без козметични нарушения е по-висока от тази на вертикалните модели. Също така имат по-малък брой модули, което означава, че ще е трудно храните да се подредят по видове, така че да бъдат по-лесно намирани.

Хоризонталните фризери с транспортни дефекти, предлагани във Варна са с различни размери и обеми. Техните размери са толкова разнообразни, че е трудно да се изброят всички възможни варианти, но на практика полезният обем от този тип е по-голям от този на вертикалния.

Предоставеният от компанията ни фризер ракла с транспортни дефекти във Варна може да бъде поставен на балкона или в мазе. Вътре производителите са предвидили няколко броя прегради, разположени вертикално, образуващи отделения. Уредите са тествани и в отлично техническо състояние.

Вертикален дизайн

Вертикалният вид конструкция е също широко застъпена в продуктовата ни гама. Тя е сходна с тази на класическия хладилник и може да се срещне във вариант с една или две врати/отделения. Плюсовете им включват: разнообразие от модели, голям брой отделения тип рафт, избор от размери и компактност на конструкцията. Обемът им зависи от височината, а не от широчината.

Фризерите с предно отваряне на вратата имат малко по-малка вместимост, или поне при тях е налице изискването за по-малък обем на продуктите. Това е така, защото отделенията са с малка височина и по-големи кутии и пакети трудно могат да се поберат. Такъв модел фризер с транспортни дефекти може спокойно да се постави в кухня, в коридор или друго жилищно помещение.

В каталога ни са представени и няколко малки фризери с транспортни дефекти, един от които е моделът GS120.4A+ на PKM – 68л. Височината му е само 89ссм, а широчината – 54.5см. Този мъник ще се впише чудесно дори в най-малкото жилище, осигурявайки нужния запас от сезонни храни в определени месеци от годината. Тъй като фризерите ни са нова разработка, всички те са с икономична консумация на електричество – класове А+, А++ и А+++.

Няма добавени продукти в тази категория.