Фризер Privileg PFVN 74 3

  • Марка: Privileg
  • Модел: PFVN 74 3
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,200лв. Нова цена: 749лв.

Описание:

Свободноящ вертикален фризер Privileg. NoFrost система и обем 310 литра

Свободностоящият фризер Привилег не случайно носи името Family Edition. Той е перфектното допълнение към кухненското обзавеждане на всяко голямо семейство. Обемът на камерата е 309 литра при размери на корпуса: 175 х 71 х 76 – височина, широчина, дълбочина. Заслужава си да се примирите с леките транспортни дефекти по корпуса на уреда, заради изключително изгодната цена, на която ви го предлагаме.

Характеристики на уреда

PFVN 74 3 е свободностоящ фризер от серията Privileg Family Edition. Той впечатлява с високо ниво на функционалност и големия си обем на съхранение. Уредът предлага не само лекота на използване, но и лесна поддръжка. Редовното размразяване е практика, останала в миналото, благодарение на функцията No Frost.

No Frost е система с циркулиращ въздух, която премахва влагата от фризерното отделение. Това означава, че устройството никога повече не трябва да се размразява, защото няма да се сблъсквате с неприятния скреж и лед по стените на камерата. По този начин се осигурява по-качествено съхранение на дълбоко замразените продукти, без залепването им един към друг.

Моделът има пет интегрирани фризерни чекмеджета и две фризерни отделения с капаци за съхранение на различни видове хранителни продукти. Точната температура вътре в устройството може да се отчете на дисплея, монтиран от вътрешната страна на камерата. Храната може да се охлажда и замразява особено бързо, благодарение на функцията Super Freeze.

В случай на неизправност или отворена врата, фризерът отчита това с визуален и звуков предупредителен сигнал. Възможността за десен и ляв монтаж на вратата е особено полезна и заслужава да се спомене сред характеристиките на устройството. Трябва да се споменат и регулируемите на височина крака на фризера. Тези особености на дизайна позволяват на уреда да се впише отлично във всяко пространство.

Фризерът Privileg PFVN 74 3 Family Edition е уред, който впечатлява със своите работни възможности и предлага достатъчно място за съхранение на всякакви храни. Средната годишна консумация на електричество е 182 kWh, така че постоянната му работа няма да натовари излишно сметките ви за ток.


Характеристики:
ECO режим Да
NoFrost система Да
Аларма При продължитено отворена врата
Време за съхранение в случай на неизправност 12 часа
Вътрешно осветление Да , LED
Дисплей Да
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / D по нов
Ниво на шум в dB 40 dB
Общ обем в литри 310
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 175 / 71 / 76
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Сила на замразяване на фризера 31 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 182 kWh
Функция бързо замразяване Да
Гаранция 2 години гаранция