Фризер Beko FS127940N

  • Марка: Beko
  • Модел: FS127940N
  • Наличност: Неналичен
Цена: 899лв. Нова цена: 699лв.

Описание:

Свободностоящ фризер Beko FS127940N, 244л , A++/E, MinFrost

Свободностоящият фризер Beko FS127940N е надежден и ефективен уред, проектиран да отговори на вашите нужди за замразяване с капацитет от 244 литра. Предлага се с рейтинг на енергийна ефективност A++, което показва, че работи с ниска консумация на енергия, допринасяйки за намаляване на разходите за комунални услуги. Рейтингът A++ го прави екологичен избор за потребители, които дават приоритет на енергийната ефективност.

Ключови характеристики

Една забележителна характеристика на Beko FS127940N е технологията MinFrost. Тази иновативна технология свежда до минимум образуването на скреж във фризера, с което намалява честотата и усилията, необходими за ръчно размразяване и почистване. MinFrost помага да се поддържа по-постоянна температура във фризера, като гарантира, че вашите замразени продукти запазват оптималното си състояние.

Свободностоящият дизайн осигурява гъвкавост по отношение на местоположението на уреда, позволявайки ви да го позиционирате във вашата кухня или друго помещение според вашите предпочитания и ограниченията в пространството. Фризерът има елегантен и съвременен външен вид, допълващ различни кухненски стилове.

С щедър капацитет от 244 литра, FS127940N предлага достатъчно място за съхранение на вашите замразени хранителни продукти, което го прави подходящ за семейства, които се нуждаят от фризер с допълнителен капацитет на камерата. Интериорът е внимателно проектиран с множество отделения, чекмеджета и рафтове, осигуряващи добра организация и лесен достъп до вашите замразени продукти.

По-висока енергийна ефективност с инверторен компресор

Инверторният компресор във фризера Beko FS127940N предлага няколко важни предимства – най-вече подобрена енергийна ефективност и контрол на температурата.За разлика от традиционните компресори, които работят при фиксирани скорости, инверторните регулират скоростта си въз основа на необходимостта от охлаждане.

Това води до по-прецизно регулиране на температурата, намаляване на консумацията на енергия и минимизиране на температурните колебания. Инверторната технология също така помага за удължаване на живота на компресора чрез намаляване на износването, свързано с честите стартирания и спирания. Възможността за работа при променливи скорости осигурява по-тиха работа и допринася за по-последователна и стабилна среда във фризера, запазвайки качеството на замразените стоки.


Характеристики:
MinFrost® - Минимално натрупване на лед Да
Бързо замразяване Да
Време за съхранение в случай на неизправност 10 часа
Вътрешно осветление Да
Енергиен клас А++ по стар стандарт / E по нов
Инверторен компресор Да
Ледарка Да
Ниво на шум в dB 36 dB
Общ обем в литри 244
Предупредителен сигнал за неизправност Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 171 / 59.5 / 64
Регулируеми крачета Да
Сила на замразяване на фризера 14 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 215 kWh
Управление Дигитално
Функция бързо замразяване Да
Гаранция 2 години гаранция