Фризер за вграждане Electrolux EUC2245AOW

  • Марка: Electrolux
  • Модел: EUC2245AOW
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,481лв. Нова цена: 599лв.

Описание:

Фризер за вграждане Electrolux EUC2245AOW , A++ , 204 литра , 177 см , No Frost

Ако си търсите висококачествен съвременен фризер за вграждане, можете да се възползвате от по-ниската цена на EUC2245AOW. Това е продукт на технологичния гигант Electrolux, който ще ви впечатли с огромния си обем от цели 204 литра. Капацитетът му на замразяване е 20кг за 24 часа. Вградените уреди с транспортни дефекти са най-достъпният начин да се насладите на техника от ново поколение, закупена на супер изгодна цена.

Комбинация от вместимост и функционалност

Фризерът за вграждане Electrolux модел EUC2245AOW съчетава простор и функционалност. Системата FastFreeze осигурява бързо замразяване на продуктите, с което допринася за запазването на техния естетичен вид, свежест и полезни свойства. С този уред съхранявате не просто количество хранителни продукти, но също и високата им хранителна стойност.

Технологията FrostFree елиминира възможността за образуване на скреж по стените на фризерното отделение, което повишава удобството при поддръжка. Този модел е оборудван с индикация за превишена температура и отворена врата, което повишава комфорта и безопасността на работа.

Основните предимства на модела са:

  • Frost Free технология
  • Бързо замразяване FastFreezez
  • Индикация за превишена температура

Фризерът на марката Електролукс е произведен в Италия по най-високите стандарти за качество и безопасна работа. Управлението е изцяло дигитално. Технологията NoFrost предотвратява натрупването на лед във фризера. Благодарение на нея няма да ви се налага да го размразявате периодично. Той е по-лесен за почистване, по-хигиеничен и ви дава допълнително място за съхранение на любимите ви храни.

Ще се радвате на абсолютното спокойствие с десетгодишната гаранция за самия компресор. Гаранцията покрива разходите, които могат да възникнат по време на ремонт, транспорт, обща поддръжка, отстраняване и подмяна на хладилния агент. Системата FastFreeze ви позволява бързо да замразите прясна храна, гарантирайки си най-доброто запазване на витамини, вкус, текстура и всички полезни свойства.

Здравите рафтове във фризера са изработени от нечупливо стъкло, известно със своята издръжливост. При случайно разливане всичко може лесно да се избърше с влажна кърпа. Класовете на енергийна ефективност, изброени в нашия уебсайт, са определени в съответствие с действащите разпоредби в Европейския съюз и са предоставени единствено с цел да се позволи сравнение между моделите с марка Electrolux.


Характеристики:
NoFrost система Да
Вътрешно осветление Да
Енергиен клас А++
Ниво на шум в dB 39 dB
Общ обем в литри 204
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 176.9 / 55.6 / 54.9
Сила на замразяване на фризера 20 кг / 24 часа
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 238 kWh
Управление Дигитално