Хладилник за вграждане AEG SKE81821DS

  • Марка: AEG
  • Модел: SKE81821DS
  • Наличност: В наличност
Енергиен клас: A
Цена: 1,749лв. Нова цена: 949лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.


- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Хладилник (охладител) за вграждане AEG SKE81821DS , 310 литра , 177.2

Хладилник за вграждане AEG SKE81821DS е едно страхотно решение за многочислени домакинства. С големия си обем на съхранение от 310 литра, този уред ви позволява да намалите посещенията в магазините за хранителни стоки. Технологията Dynamic Air гарантира оптимален пренос на студен въздух до всяко отделение на камерата. Минималните транспортни дефекти по корпуса на уреда ви позволяват да се възползвате от страхотната му цена.

Вграден уред, който се вписва отлично в интериора на модерната кухня

Хладилникът е предназначен за вграждане в кухненската модулна система. Това осигурява две важни предимства за ползвателя: ще можете да постигнете отлична визия на обзавеждането и ще скриете напълно всяка драскотина по корпуса на уреда, възникнала по време на транспортиране.

Моделът се интегрира отлично във всеки интериор, тъй като е напълно затворен от фасадата на мебелната система. Размерите му са: 177.2 х 54 х 54.9см – височина, широчина, дълбочина. Идеално ниските нива на шум от 34 dB стават още по-неосезаеми, след като охладителят се вгради в модулната конструкция. Спокойно можете да използвате кухнята и като място за сън, когато се налага.

Дигитално управление

Този хладилник за вграждане AEG е с интегрирано дигитално управление. Удобното сензорно управление ви позволява да зададете температурния режим с точност до градус със съвсем леко докосване. Функцията Coolmatic елиминира възможността за повишаване на температурата при голямо натоварване, което увеличава срока на годност на хранителните продукти.

LED лампата осветява ярко вътрешното пространство при минимална консумация на енергия. Удобният и функционален модел е с намалено ниво на шум (35 dB) и отговаря на енергиен клас А++. Технологията DynamicAir поддържа еднаква температура в целия хладилник, което гарантира безопасното съхранение на всички видове храни.

С голямо чекмедже за съхранение на телескопични релси и специален вътрешен разделител, разработеният от AEG хладилник за вграждане осигурява оптимални условия за съхранение. Температурният дисплей и сензорите ви дават контрол върху условията за съхранение на храната. Дисплеят предоставя постоянна информация за избраните функции.


Характеристики:
Dynamic Air Да
Вътрешно осветление Да
Енергиен клас А++
Ниво на шум в dB 34 dB
Общ обем в литри 310
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 177.2 / 54 / 54.9
Среднопретеглена годишна консумация на енергия 112 kWh
Управление Дигитално
Гаранция 3 години гаранция