Микровълнова фурна Zanussi ZSM17100XA

  • Микровълнова фурна Zanussi ZSM17100XA
  • Марка: Zanussi
  • Модел: ZSM17100XA
  • Наличност: Неналичен
Енергиен клас: A
Цена: 415лв. Нова цена: 269лв.

Описание:

Микровълнова фурна за вграждане Zanussi ZSM17100XA, 17 л, 700 W

Микровълнова фурна Zanussi ZSM17100XA може да бъде закупена на супер ниска цена, заради малките транспортни дефекти по нейния корпус. Те в никакъв случай не бива да ви притесняват, защото този полезен битов уред е предназначен за вграждане. Когато инсталирате печката в модулната кухненска система, нито една драскотина няма да се забелязва.

Най-просто и удобно управление

Програмирането на една микровълнова печка не трябва да е трудно. Този модел ви предлага най-лесния и удобен начин да изберете желаната микровълнова функция. Можете да започнете да приготвяте вечеря с едно бързо движение на механичния въртящ се бутон и да получите резултатите от микровълновата обработка, които желаете. 

Случвало ли ви се е да претопляте, готвите или размразявате нещо в микровълновата и да се окажете с прекалено или недостатъчно експонирана храна? Решението на проблема се крие в няколкото нива на мощност на този модел. От нежно размразяване или цялостно повторно загряване до мощно подгряване, просто задайте нивото, което желаете, и постигайте страхотни резултати с лекота.

Бързо размразяване на дълбоко замразени храни

Възползвайте се максимално от замразените ястия, които сте складирали във фризера. Нямате достатъчно време за приготвяне на прясна храна? Това не означава, че няма да можете да се храните правилно същевременно. Тази микровълнова фурна на Зануси ще ви помогне да извлечете максимума от вашата замразена храна със своята нежна и ефективна функция за размразяване.

Това ще ви помогне да запазите всички вкусови качества, както и натуралната текстура на замразената храна. Функцията размразяване е налична в почти всички микровълнови печки, предлагани на пазара. Тя е изключително полезна за разсеяните домакини, забравили да извадят навреме замразените продукти от фризера.

Zanussi ZSM17100XA е с изцяло механично управление и обем 17л. Уредът е с емайлирани стени, което улеснява почистването. Липсата на функция „грил” и нагревател ви позволяват да почистите лесно и тавана на работната камера. Предлагаме фурната с 2 години гаранция след извършени тестове за изправност.


Характеристики:
Мощност (W) 700 W
Напрежение (V) 220-240 V
Общ обем в литри 17
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 38.8 / 59.4 / 32
Степени на мощност 5
Управление Механично
Честота 50 Hz
Гаранция 2 години гаранция