Микровълнова фурна Samsung NQ50A6539BK

  • Марка: Samsung
  • Модел: NQ50A6539BK
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,199лв. Нова цена: 699лв.

Винаги брилянтно чиста – без да усилия от твоя страна Поддържай вътрешността на фурната чиста, без да хабиш време и усилия за почистване или да купуваш скъпи почистващи препарати. Пиролитичната система за почистване нагрява вътрешността на фурната до достатъчно висока температура, за да изгори полепналите по стените ѝ мазнина и остатъци от храна. След това фурната е безупречно чиста, а на теб остава само да избършеш с кърпа съвсем малко количество пепел.

Затваря се плавно, безопасно и безшумно С вратата с плавно затваряне Soft Close приготвянето на храна става още по-спокойно. Нейната панта осигурява плавно движение на вратата в последните няколко сантиметра преди затваряне, в резултат на което тя се затваря бавно и безшумно.

Готвенето става по-лесно и по-приятно Превърни готвенето в още по-приятно и забавно изживяване. Функцията SmartThings Cooking* ти спестява време и улеснява готвенето. Като анализира твоите навици и нужди, тя ти препоръчва персонализирани рецепти и може да изготви седмично меню специално за теб. Както и да те насочва стъпка по стъпка по време на готвене и да те улесни при пазаруването на хранителни продукти.


Описание:

Микровълнова печка за вграждане Samsung - NQ50A6539BK. 50 литра, Пиролиза


Характеристики:
Push-Pull копчета Да
SoftClosing - меко затваряне на вратичката Да
Автоматични програми Да
Вътрешно осветление Да , LED
Грил Да
Дисплей Да
Еко Режим Да
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Звукова аларма Да
Мощност (W) 1400 W
Общ обем в литри 50
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 45.4 / 59.5 / 57
Самопочистване Да, Пиролиза
Свързване - Wifi Dongle Smart Things Diagnostic
Таймер Да
Управление Сензорно
Функция размразяване Да
Гаранция 2 години гаранция