Фурна с плот Gorenje BCIX6737E05BG

  • Марка: Gorenje
  • Модел: BCIX6737E05BG
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,249лв. Нова цена: 999лв.

Лесният начин за печене с пара Тази програма създава във фурната идеална среда за добре бухнал хляб с хрупкава коричка. Единственото, което трябва да направиш, е да налееш вода в плитката тава, да избереш програма ExtraSteam и да оставиш фурната да свърши останалото.

77 л обем Готови за XXL рецепти? Иновативният дизайн позволява по-голям обем на вътрешността и ширината на фурната се използва напълно. Има повече място за печене във всяка тава, а високите технологии гарантират, че храната ще бъде сготвена равномерно на всички нива.

За лесно боравене с тавите за печене Плавно движещите се телескопични водачи осигуряват перфектен поглед над процеса на готвене, както и по-безопасно и лесно боравене с тавите за печене. В зависимост от модела, фурните Gorenje OptiBake разполагат с ¾ изтеглящи се телескопични водачи на едно или две нива. Като допълнителна опция предлагаме също гъвкави телескопични водачи на едно ниво, които могат да се настройват на желаното ниво печене.

За перфектната пица Тази програма с температурна настройка до 300°C е направена специално за приготвяне на перфектната пица, фокача, пърленка или други подобни вкусотии.

Безопасна и енергоефективна студена врата Специалните иновативни конструкция и покритие на вратата, изолират фурната и топлината остава вътре, като така оптимизира консумацията на енергия. Освен това, фурната става по-безопасна за потребителя, децата и домашните любимци и предотвратява затопляне около фурната.

Времето на ваше разположение Таймерът за обратно броене може да бъде настроен до 99 минути. Ако от опит знаете оптималното време за приготвяне на определено ястие, можете да настроите таймера и плотът ще се изключи автоматично след изтичане на времето.

Индукционен плот Индукционните плотове нагряват два пъти по-бързо от газовите, което ги прави относително по-икономични и безопасни. Те нагряват единствено дъното на съда, който е отгоре, докато останалата повърхност на плота остава хладна и безопасна при допир. Температурата се настройва внезапно, с едно докосване, ограничавайки опасността от изкипяване. С такъв плот задачи като разтапяне на шоколад, правене на сосове и други произведения, стават детска игра.


Описание:

Комплект фурна за вграждане + индукционен плот BCIX6737E05BG , 77 литра , Airfry , Телескопичен водач , SteamBake


Характеристики:
AirFry функция за готвене на пържена храна с горещ въздух Да
Soft Closing - меко затваряне на вратата Да
Steambake - готвене на пара Да
Брой котлони 4
Вентилатор Да
Видове нагряване 12
Грил Да
Дисплей Да
Енергиен клас A
Обем на фурната в литри 77
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 5.5 / 59.5 / 52
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.5 / 59.5 / 56.4
Самопочистване Да, Хидролиза
Студена врата дори при високи температури Да
Таймер Да, функция автоматично изключване
Телескопични водачи за лесно вадене на тавата Да , 1 ниво
Температурен диапазон на фурната в ° C 50 °C – 300 °C
Тип на плота Индукционен
Функция за пица Да
Гаранция 2 години гаранция