Фурна с плот Beko BBUE12020X

  • Марка: Beko
  • Модел: BBUE12020X
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 819лв. Нова цена: 699лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Комплект фурна за вграждане + плот Beko BBUE12020X 72 литра, Steam Shine

Комплектът фурна и котлон за вграждане Beko, модел BBUE12020X, е универсален и модерен кухненски уред, проектиран да посрещне различни готварски нужди, който съчетава просторна фурна с елегантен индукционен плот,. С голям капацитет на фурната от 72 литра, този уред е идеален за всички, които обичат да готвят и пекат за семейството и приятелите си.

Множество опции за готвене и функция почистване на фурната

Една от отличителните характеристики на този уред е функцията Steam Shine. Тази иновативна технология въвежда пара във фурната по време на процеса на почистване, с което се улеснява премахването на упорити остатъци от храна и мазнини. Това е по-екологичен и ефективен начин да поддържате фурната си безупречно чиста.

Самата фурна предлага множество опции за готвене, включително конвенционално готвене, готвене с вентилатор и печене на скара. С различните функции за готвене можете да приготвяте широка гама от ястия с максимална прецизност. Режимът на готвене с вентилатор осигурява равномерно разпределение на топлината, което го прави идеален за печене и задушаване. Вграденият грил е отличен за запичане и приготвяне на хрупкави ястия.

4 индукционни зони на котлона

Готварският плот, включен в този комплект, е също толкова впечатляващ. Той разполага с четири индукционни зони, известни със своето бързо нагряване и прецизен контрол на температурата. Индукционните котлони са енергийно ефективни и безопасни за използване, тъй като нагряват съдовете за готвене директно, оставяйки повърхността на котлона относително хладна на допир.

BBUE12020X може да се похвали също с модерен дизайн, благодарение на своето покритие от неръждаема стомана, което може безпроблемно да се слее с всеки кухненски декор. Лесният за използване контролен панел и LED дисплей правят работата с този уред лесна и ефективна.

Комплектът фурна и котлон за вграждане Beko BBUE12020X с функция за почистване Steam Shine е стилно и функционално допълнение към всяка съвременна кухня. Независимо дали сте любител готвач или кулинарен майстор, този уред предоставя инструментите, от които се нуждаете, за да приготвите широка гама от вкусни ястия, като същевременно поддържате кухнята си идеално чиста и уютна.


Характеристики:
AeroPerfect Равномерно и прецизно готвене.
Steam Shine - почистване с пара Да
Брой котлони 4
Вентилатор Да
Вътрешно осветление Да
Дисплей Да
Енергиен клас A
Индикация за остатъчна топлина Да
Обем на фурната в литри 72
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.5 / 59.4 / 56.7
Таймер Да
Тип на плота Стъклокерамичен
Гаранция 2 години гаранция