Фурна с плот Beko BBUE1132T0XFP

  • Марка: Beko
  • Модел: BBUE1132T0XFP
  • Наличност: Последен брой!
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 1,179лв. Нова цена: 679лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Комплект фурна за вграждане + стъклокерамичен плот Beko BBUE1132T0XFP 66 литра, Пиролиза 

Beko BBUE1132T0XFP е универсален и богат на функции комплект фурна за вграждане, съчетан със стъклокерамичен плот с 4 зони. Уредът предлага безпроблемно готварско изживяване както за начинаещи, така и за опитни готвачи. С щедър капацитет от 66 литра, тази фурна осигурява достатъчно място за приготвяне на големи количества ястия за вашето семейство и гости.

Самопочистване с пиролиза

Една забележителна характеристика на уреда е функцията за пиролитично самопочистване на фурната. Тази усъвършенствана технология използва високи температури, за да превърне остатъците от храна и мазнините в пепел, които се премахват лесно с кърпа, след като цикълът на почистване приключи. Това не само опростява процеса на почистване, но и осигурява хигиенична среда за ястията, които приготвяте.

Фурната се отличава с елегантен дизайн, дължащ се на модерно покритие от неръждаема стомана, което добавя нотка елегантност към всяка кухня. Стъклокерамичният плот идеално допълва фурната, осигурявайки гладка и лесна за почистване повърхност.

Прецизен контрол на котлоните и безопасност

Котлонът разполага с четири зони за готвене с регулируеми настройки на топлината посредством Push-Pull копчета. Лесният контрол на всяка зона за готвене предлага гъвкавост и възможност за приспособяване на плота към различни готварски техники и рецепти.

За прецизен контрол на готвенето, уредът е оборудван с удобен електронен контролен панел. Този панел позволява на потребителите да задават и регулират температурата и времето за готвене, както и всички други функции с лекота. Цифровият дисплей осигурява ясна видимост на избраните настройки, подобрявайки цялостното потребителско изживяване.

Комплектът фурна с плот Beko BBUE1132T0XFP също така предлага функции за безопасност, сред които функция за заключване за деца и индикатори за остатъчна топлина на котлона, осигурявайки сигурна среда за готвене за домакинства с деца. Вратата на фурната е проектирана с троен стъклопакет, което не само подобрява изолацията, но също така запазва външната страна на вратата хладна на допир по време на работа.

Този комбиниран кухненски уред на Beko се предлага с 2 години гаранция!


Характеристики:
Push-Pull копчета Да
Брой котлони 4
Вентилатор Да
Видове нагряване 9
Вътрешно осветление Да
Грил Да
Индикация за остатъчна топлина Да
Обем на фурната в литри 66
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 3.5 / 58 / 51
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.5 / 59.4 / 56.7
Самопочистване Да, Пиролиза
Таймер Да
Тип на плота Стъклокерамичен
Гаранция 2 години гаранция