Фурна с плот Bauknecht HIR4 EP8V PT

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: HIR4 EP8V PT
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,149лв. Нова цена: 699лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Фурна за вграждане + керамичен плот Bauknecht HIR4 EP8V PT (Heko Rumba) , A+ , 65 л

Предлагаме ви комплект за вграждане – фурна с керамичен плот Bauknecht HRVEP8VPT. Функционалността ѝ се дължи на последните технологични иновации, които осигуряват удобство при използване и поддръжка. Подобренията под формата на Пиролиза почистване и ProTouch ви пестят време и усилия за поддържането на уреда в привлекателен и чист вид.

Електрическо захранване и голям обем на фурната

Уредът е изцяло зависим от електрическо захранване, но това няма да повиши сметките ви драстично, защото немската компания е заложила редица енергоспестяващи функции. Такова е енергийно ефективното халогенно осветление на камерата. Консумацията на лампата е минимална, а точните настройки на температурата позволява да се съкрати допълнително времето за печене.

Интегрирана е система за високотемпературно почистване, базирана на технологията пиролиза. Под нейно въздействие отлаганията по вътрешните стени на фурната изгарят напълно. Малкото останали замърсявания могат лесно да се отстранят с влажна кърпа. ProTouch е специално обработена повърхност от неръждаема стомана за дълготрайна чистота и блясък.

Комбинираната фурна с плот Bauknecht предлага голямо пространство за готвене с обем от 65 литра. Мощността ѝ се дължи на прецизното управление на горещ въздух. Можете да готвите, печете и задушавате без предварително загряване. Иновативната функция за готвене разпределя горещия въздух равномерно в камерата още от първата минута, което ви позволява да готвите на три нива едновременно. Различните вкусове не могат да се смесват. Резултатът е винаги перфектен!

Дигитално управление и LCD дисплей

Интуитивен LCD дисплей ви помага да готвите. Той включва различни функции за реализиране на вашите рецепти. Можете да зададете начало и край на готвенето, като след изключване ще получите информация за наличието на остатъчна топлина. С класа на енергийна ефективност A+ (спектър: A+++ до D), този уред ви осигурява идеална производителност, комбинирана с икономична консумация на енергия.

Електрическата фурна Bauknecht HIR4 EP8V2 PT ви предлага още повече удобство с нежно плъзгащи се телескопични водачи. Те са изключително полезни при работа с обемни и тежки съдове. Релсите ви позволяват да изтеглите внимателно храната, за да проверите нейната готовност, да разбъркате или добавите подправки.


Характеристики:
Push-Pull копчета Да
UltraFanPlus (разпределя равномерно топлият въздух във фурната) Да
Дисплей Да , LED
Задаване на начало и край на готвене Да
Индикация за остатъчна топлина Да
Размери на плота (В/Ш/Д) в см 58 / 5 / 51
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.5 / 59.5 / 53.8
Самопочистване Да, Пиролиза
Студена врата дори при високи температури Да
Тип на плота Стъклокерамичен
Функции 12
Гаранция 1 година гаранция