Фурна с плот Bauknecht HIS5 EP8VS3 ES

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: HIS5 EP8VS3 ES
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,399лв. Нова цена: 999лв.

Описание:

Комплект фурна за вграждане + керамичен плот Bauknecht HIS5 EP8VS3 ES, пиролитична , А+ , 65 л

Комплектът фурна за вграждане + керамичен плот Bauknecht HIS5 EP8VS3 ES е висококачествен кухненски уред, предназначен да подобри вашите кулинарни приключения. С щедър капацитет от 65 литра на фурната и множество усъвършенствани функции, тази комбинация от пиролитична фурна и керамичен плот предлага както удобство, така и енергийна ефективност.

Авангардна самопочистваща технология на фурната

Фурната разполага с функция за пиролитично почистване - авангардна самопочистваща технология, която загрява фурната до екстремни температури, за да превърне остатъците от храна и мазнините в пепел, която може лесно да се избърше с влажна кърпа. Тази функция прави поддръжката лесна и позволява на фурната ви да изглежда като нова.

Освен това класът на енергийна ефективност A+ на фурната гарантира, че тя консумира минимално количество електрическа енергия, което ви помага да спестите от сметките си за ток, като същевременно е се придържате към екологичния принцип на готвене.

Механиката на фурната е не по-малко впечатляваща. При този модел имаме система Soft Closing за меко затваряне на вратата, както и телескопични водачи за лесно вадене на тавата, която може да се позиционира на 3 различни нива. Уредът е с дигитално управление и LCD дисплей за прецизно управление на различните работни режими.

Керамичен плот с 4 зони за готвене

Керамичният плот, от своя страна, предлага прецизни и отзивчиви възможности за готвене. Неговият елегантен и стилен дизайн допълва перфектно всеки кухненски декор. С помощта на сензорни контроли можете без усилие да регулирате нивата на топлина и зоните за готвене, което улеснява постигането на перфектни резултати с всяка кулинарна рецепта.

Този комплект от Bauknecht е перфектен избор за хората, които ценят както функционалността, така и естетиката в своите кухненски уреди. Неговата просторна фурна, усъвършенствана технология за почистване и енергийна ефективност допринасят за по-приятно и ефективно готвене.

Независимо дали сте страстен любител готвач или отдаден професионалист, комплектът фурна за вграждане + керамичен плот Bauknecht HIS5 EP8VS3 ES е проектиран да отговори на вашите кулинарни нужди и да добави нотка изтънченост към вашата кухня.


Характеристики:
Soft Closing - меко затваряне на вратата Да
Брой котлони 4
Грил / Turbo Grill Да
Дисплей Да , LCD
Самопочистване Да, Пиролиза
Телескопични водачи за лесно вадене на тавата Да , 3 нива
Управление Дигитално