Готварска печка Siemens HX9S5II40N

  • Готварска печка Siemens HX9S5II40N 1 година гаранция
  • Готварска печка Siemens HX9S5II40N
  • Готварска печка Siemens HX9S5II40N
  • Готварска печка Siemens HX9S5II40N
  • Готварска печка Siemens HX9S5II40N
  • Марка: Siemens
  • Модел: HX9S5II40N
  • Наличност: Последен брой!
Цена: 1,129лв. Нова цена: 719лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Готварска печка с газови котлони и електрическа фурна Siemens HX9S5II40N, Каталитичен панел

Готварската печка Siemens HX9S5II40N е универсален кухненски уред, предназначен да отговори на изискванията на съвременните домакини за бързо и ефективно готвене. Оборудван с комбинация от четири газови горелки и електрическа фурна, моделът предлага гъвкавост и прецизност за различни кулинарни задачи.

Четири газови горелки върху стъклокерамичен плот

Центърът на тази печка е стъклокерамичният плот, включващ четири газови горелки с различни размери, способни да поберат набор от съдове за готвене с различни размери. Това разнообразие от големини на котлоните, позволява на потребителите да готвят няколко ястия едновременно, без да правят компромис с качеството. Независимо дали варите супи или запържвате месо, конфигурацията на плота осигурява постоянно разпределение на топлината за оптимални резултати при готвене.

Електрическата фурна на печката Siemens HX9S5II40N добавя още едно измерение към нейната функционалност. С просторен вътрешен капацитет от 66 литра, фурната осигурява достатъчно място за печене, задушаване и гриловане.

Оборудвана с усъвършенствани технологии за готвене, като конвекционно нагряване и прецизен контрол на температурата, фурната осигурява равномерно готвене навсякъде, като гарантира, че ястията са приготвени до съвършенство всеки път. Освен това електрическата фурна предлага различни режими и настройки на готвене, което дава възможност на потребителите да изследват широка гама от рецепти и кулинарни техники.

Удобство, безопасност и естетика

Удобството и безопасността на потребителя са приоритет в дизайна на готварската печка Siemens HX9S5II40N. Уредът разполага с механичен контрол и удобен за потребителя LED дисплей, което прави работата лесна и безпроблемна. Функциите за безопасност, като защита при изгасване на пламъка и функции за заключване за деца, осигуряват спокойствие по време на употреба, особено в домакинства с малки деца.

По отношение на естетиката, Siemens HX9S5II40N може да се похвали с елегантен и модерен дизайн, който подобрява визуалната привлекателност на всяко кухненско пространство. Корпусът е изработен от неръждаема стомана, а плотът от стъклокерамика. Печката излъчва не само елегантност, но също така гарантира издръжливост и лекота на почистване, което прави поддръжката лесна.


Характеристики:
3D горещ въздух Да
cookControl Автоматични програми - 10
Бързо загряване Да
Вентилатор Да
Вътрешно осветление Да
Грил Да
Дисплей LED
Обем на фурната в литри 66
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Самопочистване PowerCleаn-покритие на задната стена, което абсорбира мазнините
Таймер Да
Телескопични водачи за лесно вадене на тавата Да
Температурен диапазон на фурната в ° C 50 °C – 275 °C
Тип на плота Газов
Тип на плота Стъклокерамичен
Тип на фурната Електрическа
Управление Механично
Функция "Пица" Да
Часовник Да
Гаранция 1 година гаранция