Готварска печка Bosch HXA090D50N

  • Марка: Bosch
  • Модел: HXA090D50N
  • Наличност: Неналичен
Уред върнат в 30 дневен срок
Цена: 999лв. Нова цена: 699лв.

Описание:

Готварска печка с газови котлони и електрическа фурна Bosch HXA090D50N

Готварската печка Bosch HXA090D50N е многофункционален кухненски уред, който съчетава безпроблемно ефективността на газовите котлони с прецизността на електрическа фурна, задоволявайки разнообразните готварски нужди на съвременните домакинства. С компактните си размери 85 х 60 х 60см, моделът се вписва отлично дори в най-малките кухненски пространства.

Комбинирана работа на ток и газ

Готварската печка Bosch е оборудвана с четири газови горелки, осигуряващи достатъчно пространство за готвене на няколко ястия едновременно. Газовите горелки предлагат незабавен контрол на топлината, позволявайки бързи настройки за постигане на желаната температура. Бързият контрол на пламъка е полезен за различни техники за готвене като задушаване, варене и пържене.

Електрическата фурна, от своя страна, предлага постоянно и равномерно разпределение на топлината, осигурявайки равномерно готвене на хранителни продукти. Електрическите фурни са известни със своята надеждност и точност при регулиране на температурата, което е от решаващо значение при печене на деликатни сладкиши, гриловане на месо или готвене на гювечи до съвършенство.

Фурната на готварската печка Bosch HXA090D50N предлага просторен интериор с капацитет 66 литра, побиращ с лекота големи съдове, множество тави с печива или големи гювечи. Функция пица в този модел имитира работата на класическа пещ. Големият капацитет на фурната е от полза за домакините, които често приемат гости или имат голямо семейство.

Мултифункционално готвене

Електрическата фурна на тази комбинирана печка предлага множество опции за готвене, включително конвенционално печене, грил и готвене с вентилатор. Многостранните възможности за готвене дават възможност на потребителите да изследват различни кулинарни техники и да експериментират с различни рецепти.

Уредите на Bosch са известни със своя енергийно ефективен дизайн и готварската печка HXA090D50N не прави изключение. С ефективни газови котлони и електрическа фурна, която оптимизира консумацията на енергия, този домакински уред предлага както производителност, така и икономичност, помагайки на собствениците да намалят сметките си за електрическа енергия.

Готварската печка HXA090D50N се отличава с модерна естетика и удобно механично управление. Моделът е направен с издръжливи материали и висококачествени детайли, които подобряват както функционалността, така и естетиката в кухнята.


Характеристики:
Бързо загряване Да
Вентилатор Да
Видове нагряване 8
Вътрешно осветление Да
Грил Да
Обем на фурната в литри 66
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Температурен диапазон на фурната в ° C 50 °C – 275 °C
Тип на плота Газов
Тип на фурната Електрическа
Управление Механично
Функция "Пица" Да
Гаранция 3 години гаранция