Готварска печка Zanussi ZCG210H1WA

  • Марка: Zanussi
  • Модел: ZCG210H1WA
  • Наличност: Неналичен
Цена: 529лв. Нова цена: 399лв.

Описание:

Газова готварска печка ZANUSSI - ZCG210H1WA - 53 L

Готварска печка Zanussi ZCG210H1WA е универсален кухненски уред, който съчетава функциите на газова фурна и газов плот с 4 котлона в едно тяло. Създадена да улесни готвенето и приготвянето на храна, тази газова печка предлага максимално удобство и ефективност. С нея сте напълно независими от прекъсвания в електрическото захранване.

Просторна газова фурна

Готварската печка разполага с просторна газова фурна с обем 53 литра, която се отличава със значителен капацитет за печене, гриловане и готвене на различни ястия. С многобройните си функции за готвене и регулируеми температурни настройки, фурната осигурява гъвкавост спрямо различните изисквания за готвене.

Газовата фурна е известна с равномерното си разпределение на топлината, което спомага за постигане на постоянни температури, нужни за отлични резултати при приготовление на ястия по различни рецепти. Температурният диапазон на печене е 150 °C – 325 °C, което в комбинация с вентилатор и грил функция, ви дава възможност за приготвяне на вкусна и здравословна храна.

4 газови котлона

Важно допълнение към фурната е вграденият газов плот, състоящ се от 4 горелки с различна интензивност на горене. Това позволява едновременно готвене на няколко ястия при различни температурни нива. Отзивчивите контролни копчета на плота осигуряват прецизни настройки на пламъка, допринасяйки за по-добър контрол и ефективност на готвенето.

По отношение на дизайна, готварската печка Zanussi ZCG210H1WA може да се похвали с модерен и рационализиран външен вид, който безпроблемно се интегрира в различни кухненски стилове. Качеството на изработката на готварската печка безспорно отразява репутацията на Zanussi за производство на издръжливи и надеждни кухненски уреди.

Функции за безопасност

Функциите за безопасност също са от първостепенно значение в дизайна на тази готварска печка. Тя е оборудвана с устройства за спиране на пламъка, които автоматично спират подаването на газ, ако пламък изгасне неочаквано, гарантирайки безопасността на потребителите.

Като цяло готварска печка Zanussi ZCG210H1WA предлага удобно и ефективно решение за готвене за кулинарните ентусиасти. Комбинацията от газова фурна и 4 котлона, заедно с лесните за употреба контроли и функции за безопасност, правят този уред популярен избор за хората, които търсят надежден и универсален кухненски уред, който е напълно независим от електрическата мрежа.


Характеристики:
Брой котлони 4
Вентилатор Не
Грил Да
Обем на фурната в литри 53
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Стъклен капак Да
Температурен диапазон на фурната в ° C 150 °C – 325 °C
Тип на фурната Газова
Гаранция 2 години гаранция