Готварска печка Gorenje EITP6576XP

  • Марка: Gorenje
  • Модел: EITP6576XP
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,399лв. Нова цена: 849лв.

Описание:

Електрическа готварска печка с индукционен плот Gorenje EITP6576XP , 60см , 64 л. 

Готварската печка Горение EITP6576XP е уред, който съчетава класически дизайн с модерна функционалност. Сред работните ѝ програми присъстват последните иновации, налични в продуктите на най-големите технологични гиганти. Този уред обаче има предимството да е с по-ниска цена, следователно по-достъпен за масовия потребител. Предлага се с 2 години гаранция. Уредът е чисто нов в перфектно работещо състояние.

Фурна с форма на домашна пещ HomeMade

Фурната на печката Gorenje EITP6576XP предлага всички предимства на домашната пещ, използвайки нейната традиционна форма. Формата HomeMade, която се основава на овалната форма на традиционните каменни пещи, е само една от привлекателните характеристики на модела.

Овалната форма позволява на горещия въздух да циркулира свободно, достигайки храната равномерно от всички страни. Вашите ястия винаги ще се получават перфектно: хрупкави отвън и сочни отвътре. Механизмът за плавно затваряне на вратата доставя допълнително удоволствие. Той позволява да се готви без излишен стрес и шум.

Във фурната на печката Горение ще откриете 3 тави за печене и една скара, която ви позволява да регулирате нивото на печене. Комбинацията от MultiAir технология и HomeMade позволява храната да се приготвя на до 4 нива едновременно. Добрата новина: Вкусовете и миризмите не се смесват. Интелигентното разпределение на въздуха гарантира, че печивата ви ще се изпичат равномерно на всички нива.

Пиролитично почистване на фурната

Едно от най-трудоемките и неприятни домакински задължения е почистването на електрическата фурна. С тази готварска печка Gorenje този проблем е напълно решен, благодарение на системата за самопочистване с пиролиза. Тя предлага висококачествено екологично почистване с гореща пара, при което се разтварят и премахват дори най-сложните замърсявания и стари отлагания.

Почистващата програма не отнема много време, но по-важното е, че не изисква никакви усилия от ваша страна. След приключване на операцията, е нужно само да избършете стените на камерата с влажна кърпа, за да премахнете разтворените отлагания.

Индукционни котлони – бързо и ефективно готвене

Индукционните котлони загряват 2 пъти по-бързо от котлоните HiLight, което ги прави сравнително по-икономични и по-безопасни. Индукционният плот загрява само основата на готварския съд, докато останалата част от повърхността на плота остава хладна и безопасна за допир.

Регулирането на температурата става мигновено с едно докосване. Следователно топенето на шоколад и приготвянето на сложни сосове е изключително лесно. Материалът не позволява задържане на загорели храни, стекли се по съда по време на готвене. Котлоните се почистват с невероятна лекота – още един плюс за натоварените домакини.

Особености на печките Gorenje

Новото поколение Gorenje печка се отличава с голям набор от всякакви функции, с които можете бързо и вкусно да приготвите всяко ястие. Някои от фурните на тази марка са оборудвани със сензорен дисплей, който показва параметрите на готвене и ви позволява да изберете програма за конкретна рецепта, а благодарение на инфрачервения режим на нагряване можете лесно да печете барбекю, грил, пиле или картофи.

Характеристика на уредите Горение е използването на нов тип емайлово покритие Ecoclean, което опростява отстраняването на мазнини и замърсявания, както и уникален режим Aqua Clean, който ви позволява да придадете на уреда оригиналния блясък за минимално време. Покупката на готварска печка с пиролиза не е каприз, а разумна инвестиция, която ще ви се отплати с повече свободно от домакински задължения време.

Друга отличителна черта на готварската печка Gorenje е, че външните панели на уреда винаги остават студени. Това предотвратява така неприятните инциденти каквото е изгарянето. Това предимство е постигнато чрез запълване на кухината между стените на уреда с въздух, който действа като изолационен слой.

Почти всички фурни в готварски печки Gorenje имат четири нагревателни елемента, които разпределят равномерно температурата във вътрешността и осигуряват бързо и качествено готвене. Всяка домакиня знае, че добрата битова техника е ключът към успешното ястие и именно печките на тази марка ви помагат да покажете своя кулинарен талант и да удовлетворите всичките си изисквания и желания.


Характеристики:
Gentle Close - меко затваряне на вратичката Да
LED индикатор за показание на програмите Да
Power Boost (по-бързо нагряване) Да
PowerBoost функция на плота: 35% по-бързо нагряване от най-високото ниво на мощност Да
Автоматично изключване Автоматично изключване на фурната
Видове нагряване 10
Готвене на няколко нива Да, до 4 - MultiAir
Грил Да
Дисплей LCD със сензорни бутони
Енергиен клас A
Индикатор остатъчна топлина Да
Общ обем в литри 64
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Таймер Да
Тип на плота Индукционни
Тип на фурната Електрическа
Управление Електронно регулиране на температурата
Гаранция 2 години гаранция