Готварска печка Gorenje EITP6576XP

  • Марка: Gorenje
  • Модел: EITP6576XP
  • Наличност: В наличност
Цена: 1,530лв. Нова цена: 1,149лв.

*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.


- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0896 339 383


Описание:

Електрическа готварска печка с индукционен плот Gorenje EITP6576XP , 60см , 64 л. , Пиролитично самопочистване .

Готварската печка Горение EITP6576XP е уред, който съчетава класически дизайн с модерна функционалност. Сред работните ѝ програми присъстват последните иновации, налични в продуктите на най-големите технологични гиганти. Този уред обаче има предимството да е с по-ниска цена, следователно по-достъпен за масовия потребител. Предлага се с 2 години гаранция. Уредът е чисто нов в перфектно работещо състояние.

Фурна с форма на домашна пещ HomeMade

Фурната на печката Gorenje EITP6576XP предлага всички предимства на домашната пещ, използвайки нейната традиционна форма. Формата HomeMade, която се основава на овалната форма на традиционните каменни пещи, е само една от привлекателните характеристики на модела.

Овалната форма позволява на горещия въздух да циркулира свободно, достигайки храната равномерно от всички страни. Вашите ястия винаги ще се получават перфектно: хрупкави отвън и сочни отвътре. Механизмът за плавно затваряне на вратата доставя допълнително удоволствие. Той позволява да се готви без излишен стрес и шум.

Във фурната на печката Горение ще откриете 3 тави за печене и една скара, която ви позволява да регулирате нивото на печене. Комбинацията от MultiAir технология и HomeMade позволява храната да се приготвя на до 4 нива едновременно. Добрата новина: Вкусовете и миризмите не се смесват. Интелигентното разпределение на въздуха гарантира, че печивата ви ще се изпичат равномерно на всички нива.

Пиролитично почистване на фурната

Едно от най-трудоемките и неприятни домакински задължения е почистването на електрическата фурна. С тази готварска печка Gorenje този проблем е напълно решен, благодарение на системата за самопочистване с пиролиза. Тя предлага висококачествено екологично почистване с гореща пара, при което се разтварят и премахват дори най-сложните замърсявания и стари отлагания.

Почистващата програма не отнема много време, но по-важното е, че не изисква никакви усилия от ваша страна. След приключване на операцията, е нужно само да избършете стените на камерата с влажна кърпа, за да премахнете разтворените отлагания.

Индукционни котлони – бързо и ефективно готвене

Индукционните котлони загряват 2 пъти по-бързо от котлоните HiLight, което ги прави сравнително по-икономични и по-безопасни. Индукционният плот загрява само основата на готварския съд, докато останалата част от повърхността на плота остава хладна и безопасна за допир.

Регулирането на температурата става мигновено с едно докосване. Следователно топенето на шоколад и приготвянето на сложни сосове е изключително лесно. Материалът не позволява задържане на загорели храни, стекли се по съда по време на готвене. Котлоните се почистват с невероятна лекота – още един плюс за натоварените домакини.

Особености на печките Gorenje

Новото поколение Gorenje печка се отличава с голям набор от всякакви функции, с които можете бързо и вкусно да приготвите всяко ястие. Някои от фурните на тази марка са оборудвани със сензорен дисплей, който показва параметрите на готвене и ви позволява да изберете програма за конкретна рецепта, а благодарение на инфрачервения режим на нагряване можете лесно да печете барбекю, грил, пиле или картофи.

Характеристика на уредите Горение е използването на нов тип емайлово покритие Ecoclean, което опростява отстраняването на мазнини и замърсявания, както и уникален режим Aqua Clean, който ви позволява да придадете на уреда оригиналния блясък за минимално време. Покупката на готварска печка с пиролиза не е каприз, а разумна инвестиция, която ще ви се отплати с повече свободно от домакински задължения време.

Друга отличителна черта на готварската печка Gorenje е, че външните панели на уреда винаги остават студени. Това предотвратява така неприятните инциденти каквото е изгарянето. Това предимство е постигнато чрез запълване на кухината между стените на уреда с въздух, който действа като изолационен слой.

Почти всички фурни в готварски печки Gorenje имат четири нагревателни елемента, които разпределят равномерно температурата във вътрешността и осигуряват бързо и качествено готвене. Всяка домакиня знае, че добрата битова техника е ключът към успешното ястие и именно печките на тази марка ви помагат да покажете своя кулинарен талант и да удовлетворите всичките си изисквания и желания.


Характеристики:
Soft Closing - меко затваряне на вратата Да
Видове нагряване 10
Включва 3 тави за печене и 1 скара , 1 температурна проба
Готвене на няколко нива Да, до 4 - MultiAir
Обем на фурната в литри 64
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 90 / 59.7 / 59.4
Самопочистване Да, Пиролиза
Тип на плота Индукционни
Тип на фурната Електрическа
Управление Сензорно
Спести 220 лв.
Фурна с плот Gorenje BCSB737OTX

1,089лв. 869лв.

Спести 111 лв.
Фурна за вграждане Gorenje BO735E114X

560лв. 449лв.

Спести 250 лв.
Готварска печка Grundig GFBM23420WC

1,049лв. 799лв.

Спести 120 лв.
Готварска печка Gorenje EC539KWOT

759лв. 639лв.

Спести 831 лв.
Фурна за вграждане Siemens HB672GBS1

2,230лв. 1,399лв.

Спести 151 лв.
Фурна за вграждане Bauknecht BAR2 KP8V2 IN

750лв. 599лв.

Спести 271 лв.
Фурна с плот Bauknecht Heko Swing

1,070лв. 799лв.

Спести 630 лв.
Фурна с плот Constructa CH2M50050

1,399лв. 769лв.

Спести 1800 лв.
Фурна с плот AEG EPS635220B

3,599лв. 1,799лв.

Спести 451 лв.
Фурна с плот Siemens HE517AB0

1,500лв. 1,049лв.