Готварски печки с транспортни дефекти

Филтрирай резултатите
Спести 410 лв.
Готварска печка Siemens HX9S5II40N

Тук в онлайн магазин МегаТехно предлагаме и готварски печки с транспортни дефекти. Това е уредът, без който и най-модерната кухня е практически непълноценна. Печката е изключително необходима дори в жилищата, в които се готви рядко, а цената често е определяща за вида на уреда, неговите работни възможности и размер. Минималните дефекти касаят единствено корпуса на уредите. Те не се отразяват на тяхната работа.

Какво предлага пазарът?

Имате ли нужда от компактна, евтина печка за вашата вила или апартамент, който отдавате под наем? Или искате да поръчате уред с максимален набор от функции за готвене на кулинарни шедьоври? Или може би имате нужда от модел с пара и вградена микровълнова фурна? Или предпочитате ретро дизайн? При печките изборът днес е толкова голям, че всеки може да намери най-удачното решение за своя дом.

Марката на печката е важна за болшинството потребители, защото зад бранда обикновено стои някаква степен на качество. Към днешна дата водещите производители на печки с транспортни дефекти са марки като: AEG, Siemens, Electrolux, Bosch, Hansa. Не изостават по качество и по-малко известните марки: Beko, Inventum, Weissgauff.

Тук априори не може да има лоши и добри фирми, защото всички уреди преминават задължително сертифициране по стандарт за качество и енергийна ефективност. Представените в нашия магазин марки имат добра репутация и предоставят официална гаранция за своите продукти. В случай на гаранционен или сервизен проблем, винаги можете да се свържете с оторизиран сервизен център.

Важни параметри на печките

При избора на готварската печка, първият въпрос, на който трябва да си отговорите е: какво да бъде нейното захранване – на ток, газ или комбинирано? Това е съществен момент, защото разлика има и тя е не само в цената, но и в характеристиките, възможностите и потенциала на различните уреди.

Предвид непрекъснато повишаващите се цени на електрическата енергия, все повече хора избират комбинираните модели: газови котлони + фурна на ток. Газовата фурна е класика, която клиентите харесват - с достъпна цена, икономичност и лесна работа. Изборът на модели "на газ" обаче не е голям, тъй като производителите трябва да спазват строги мерки за безопасност. Много марки вече са изоставили производството на газови фурни.

Електрическите фурни присъстват при нашите печки с транспортен дефект. Те се захранват от електрическата мрежа и имат по-широк набор от функции. При по-простите модели имате таймер, избор на режим на отопление, настройка на температурата, и толкова. При новите разработки просто избирате ястие и грамаж на продукта от списъка на дисплея, и фурната сама определя желания режим, температура и време за готвене.

Начинът на почистване е сред най-важните показатели за някои купувачи. Когато избирате готварска печка с транспортни дефекти, обърнете внимание на метода на самопочистване на фурната. Той може да бъде: каталитичен, пиролитичен или ръчен. Ръчното почистване е опция, с която все по-малко хора се съгласяват.

Дизайнът на уреда също е от значение, особено когато говорим за готварски печки с транспортен дефект. Печките, както почти всеки тип битова техника, могат да бъдат свободностоящи или за вграждане. Вторият вариант е предпочитан от хората, за които няколко драскотини по тялото на уреда са проблем. Свободностоящите модели пък имат предимството да са по-автономни и по-достъпни като цена.