Парна фурна AEG BS9314001M

  • Марка: AEG
  • Модел: BS9314001M
  • Наличност: Неналичен
Цена: 3,999лв. Нова цена: 1,499лв.

Описание:

Парна фурна за вграждане AEG модел - BS9314001M , 60см , 77 л

AEG BS9314001M е първокласна парна фурна, която съчетава удобството на традиционното готвене с конвекция с предимствата на парната технология, за да осигури разнообразни възможности за готвене за вашето семейство. Този уред може да се инсталира в мебелна система, така че леките транспортни дефекти по корпуса му да не ви притесняват.

Основни характеристики и възможности

AEG BS9314001M предлага широка гама от функции за готвене, включително готвене на пара, печене с конвекция, грил печене и др. Тази универсалност и мултифункционалност на модела ви позволява да приготвяте различни ястия с невероятна лекота. Парните функции на тази фурна включват: гореща пара (HotSteam), мокра пара (PureSteam) и интензивна пара (SoftSteam).

Една от забележителните характеристики на фурната AEG е възможността за готвене на пара. Тя използва пара, за да готви храната нежно и равномерно, като запазва естествените вкусове, цветове и хранителни вещества във вашите ястия. Уредът е идеално решение за задушаване на зеленчуци, риба или дори за приготвяне на пухкав ориз и крехко месо.

Функция Sous Vide

Парната фурна AEG BS9314001M предлага и функция за готвене Sous Vide, която е идеална за прецизно готвене. Позволява ви да готвите храна при постоянна ниска температура във вакуумно запечатана торба, което води до резултати с качество на ресторант за месо и други деликатни ястия.

Фурната разполага с удобен за потребителя контролен панел с ясен и интуитивен интерфейс. Можете лесно да избирате режими на готвене, да регулирате настройките за температура и влажност и да задавате таймери, за да сте сигурни, че вашите ястия са приготвени до съвършенство и точно навреме.

С щедър капацитет за готвене, моделът ви позволява да приготвяте няколко ястия наведнъж, което го прави подходящ както за ежедневно готвене, така и за посрещане на гости. Почистването след готвене е безпроблемно благодарение на функцията за пиролитично самопочистване. Тази функция загрява фурната до висока температура, превръщайки остатъците от храна в пепел, която може лесно да се изтрие, оставяйки фурната ви безупречно чиста.


Характеристики:
HotSteam Да
PureSteam Мокра пара Да
SoftSteam Интензивна пара Да
Автоматични програми Да
Автоматично регулиране на температурата Да
Вътрешно осветление Да
Обем на фурната в литри 77
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.4 / 59.4 / 56.8
Самопочистване Да, Хидролиза
Сензор който следи температурата на съда Предотвратява изгаряне
Гаранция 3 години гаранция