Фурна за вграждане Gorenje BPSA6747A08BGWI

  • Марка: Gorenje
  • Модел: BPSA6747A08BGWI
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,049лв. Нова цена: 799лв.

Висок клас самопочистване Пиролитичното почистване е най-ефективният начин да почистиш фурната, използвайки екстремно високи температури, които оставят вътрешността безупречно чиста. За гарантирана безопасност, фурната се заключва по време и след процеса на почистване, а когато се охлади достатъчно, само трябва да събереш остатъците с влажна кърпа.

Лесният начин за печене с пара Тази програма създава във фурната идеална среда за добре бухнал хляб с хрупкава коричка. Единственото, което трябва да направиш, е да налееш вода в плитката тава, да избереш програма ExtraSteam и да оставиш фурната да свърши останалото.

За перфектната пица Тази програма с температурна настройка до 300°C е направена специално за приготвяне на перфектната пица, фокача, пърленка или други подобни вкусотии.

77 л обем Готови за XXL рецепти? Иновативният дизайн позволява по-голям обем на вътрешността и ширината на фурната се използва напълно. Има повече място за печене във всяка тава, а високите технологии гарантират, че храната ще бъде сготвена равномерно на всички нива.

Без никакъв шум Вратата на фурната с леко докосване се отваря и затваря плавно, без никакъв шум.

Безопасна и енергоефективна студена врата Специалните иновативни конструкция и покритие на вратата, изолират фурната и топлината остава вътре, като така оптимизира консумацията на енергия. Освен това, фурната става по-безопасна за потребителя, децата и домашните любимци и предотвратява затопляне около фурната.

За лесно боравене с тавите за печене Плавно движещите се телескопични водачи осигуряват перфектен поглед над процеса на готвене, както и по-безопасно и лесно боравене с тавите за печене. В зависимост от модела, фурните Gorenje OptiBake разполагат с ¾ изтеглящи се телескопични водачи на едно или две нива. Като допълнителна опция предлагаме също гъвкави телескопични водачи на едно ниво, които могат да се настройват на желаното ниво печене.

Когато вдъхновението дойде в последния момент OptiBake фурните достигат температура 200 ˚C за едва 5 минути, спестявайки 30% от времето за стандартно загряване и това ги прави едни от най-бързо загряващите на пазара. Това е удобно особено при рецепти, които изискват предварително загрята фурна. Звуков и светлинен сигнал указват, когато температурата е постигната.


Описание:

Фурна за вграждане Gorenje модел BPSA6747A08BGWI , 77 литра , AirFry , Телескопичен водач на 2 редa


Характеристики:
AirFry функция за готвене на пържена храна с горещ въздух Да
ExtraSteam функция за готвене на пара Да
Fast Preheat за бързо подгряване на фурната: 200 градуса за 5 мин. Да
Gentle Close - меко затваряне на вратичката Да
Steambake - готвене на пара Да
Брой програми 25
Енергиен клас A+
Лесно махащи се стъкла за почистване Да
Обем на фурната в литри 77
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.5 / 59.5 / 56.4
Размразяване Да
Самопочистване Да, Пиролиза
Свързване към мобилно приложение Да
Студена врата дори при високи температури Да
Таймер Да
Телескопични водачи за лесно вадене на тавата Да , 2 нива
Температурен диапазон на фурната в ° C 50 °C – 300 °C
Функция "StayWarm" запазва храната топла с постоянна температура 70 градуса до време за сервиране Да
Функция за пица Да
Гаранция 2 години гаранция