Фурна за вграждане Bauknecht BAR2 KP8V2 IN

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: BAR2 KP8V2 IN
  • Наличност: В наличност
Цена: 750лв. Нова цена: 599лв.

*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.


- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0896 339 383


Описание:

Фурна за вграждане bauknecht модел BAR2 KP8V2 IN-пиролиза , 71 литра , Телескопични водачи , A+

Bauknecht фурна за вграждане е модерен домакински уред, който ще превърне досадното готвене в истинско удоволствие. Това е продукт, оценен като „Добър” в тест на Stiftung Warentest. Заетите домакини ще се възползват от опцията за многостепенно готвене, благодарение на наличните 3 нива за едновременно печене на различни ястия.

Система за много горещ въздух

Готвене, печене, задушаване – всичко това може да се направи без предварително загряване. Иновативната мощна функция за горещ въздух прави това възможно. Тя разпределя равномерно горещия въздух в камерата за готвене още от първата минута, което ви позволява да готвите на три нива едновременно. Различните вкусове не могат да се смесват.

Фурната Bauknecht BAR2 KP8V2 IN предлага и програма за изпичане на пица. Тя отново залага на системата за горещ въздух с нагряване само на долната част на камерата. Програмата пресъздава точно изпичането на пица в пещ, каквато е професионалната технология. С този уред ще постигнете отлични професионални резултати в домашната си кухня.

Защо да изберете фурна за вграждане?

Когато купувате уреди с транспортни дефекти, моделите, които ще бъдат вградени са най-добрият възможен вариант. При тях леките драскотини и вдлъбнатини по корпуса остават напълно скрити и няма да бъдат забелязани дори от най-наблюдателните посетители във вашия дом. Същевременно вие ще имате фурна на престижна марка, закупена на много изгодна цена.

Баукнехт BAR2 KP8V2 IN е от фурните, които пренасят готвенето на съвсем ново ниво. Моделите за вграждане ви дават възможност да изберете оптималния вариант за инсталиране в кухнята. Вградената фурна ви позволяват да я инсталирате на удобна за използване височина. Вратата може да се позиционира доста по-високо спрямо нивото на самостоятелно стоящите модели.

Освен с модерен дизайн, фурната за вграждане на немския бранд се характеризира с високо качество на изработка. Тя има напълно остъклена врата, която се почиства лесно. Благодарение на индивидуалното разнообразие от програми е възможно гъвкаво използване на уреда по всяко време.

Вградените фурни не отстъпват по нищо на свободностоящите модели. Потребителят има няколко вида нагряване – горещ циркулиращ въздух, горен и долен нагревател, малка и голяма скара. Функциите за самопочистване са един от основните плюсове на модерната битова техника. Те пестят време и елиминират нуждата да се използват агресивни препарати.

Докато фурните от свободно стоящ тип предлагат гъвкави решения относно позиционирането, то мястото за инсталиране на вградените модули като Bauknecht BAR2 KP8V2 IN е доста ограничено. Този факт може да се изтъкне като единствен техен недостатък. Вграждането обикновено се прави на място, указано от производителя.

Фурни Bauknecht: прости многофункционални модели

Голямата и разнообразна гама от фурни на немския бранд е изпълнена изключително с електрически уреди, каквато е и тази Bauknecht фурна.  Тази ситуация още веднъж потвърждава факта, че автономните газови фурни постепенно изчезват като вид. Единственото предимство на газовите уреди е сравнително ниската цена на тяхната работа - готвенето на газ все още е по-евтино от използването на електричество.

Дизайнът на всяка фурна за вграждане Bauknecht е доста прозаичен - фасадата е направена от стъкло, което затваря вратата на камерата за готвене. Комбинацията от прави линии и прости геометрични форми създава минималистичен модел, който не прави особено впечатление, но въпреки това създава безупречен външен вид - предният панел изглежда лаконичен и строг.


Характеристики:
Power Heißluft разпределя равномерно топлият въздух във фурната
Push-Pull копчета Да
Видове нагряване 10
Дисплей LED
Електронен таймер със задаване на време, начало и край на готвене
Енергиен клас А+
Нива на готвене 5
Обем на фурната в литри 71
Покритие против пръстови отпечатъци Да
Програма за пица (горещ въздух с долна топлина) Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.5 / 59.5 / 55
Самопочистване Да, Пиролиза
Таймер Да
Телескопични водачи за лесно вадене на тавата Да , 2 нива
Турбо грил Да
Управление Електронно регулиране на температурата чрез LED индикатори
Спести 220 лв.
Фурна с плот Gorenje BCSB737OTX

1,089лв. 869лв.

Спести 111 лв.
Фурна за вграждане Gorenje BO735E114X

560лв. 449лв.

Спести 250 лв.
Готварска печка Grundig GFBM23420WC

1,049лв. 799лв.

Спести 120 лв.
Готварска печка Gorenje EC539KWOT

759лв. 639лв.

Спести 831 лв.
Фурна за вграждане Siemens HB672GBS1

2,230лв. 1,399лв.

Спести 271 лв.
Фурна с плот Bauknecht Heko Swing

1,070лв. 799лв.

Спести 630 лв.
Фурна с плот Constructa CH2M50050

1,399лв. 769лв.

Спести 1800 лв.
Фурна с плот AEG EPS635220B

3,599лв. 1,799лв.

Спести 451 лв.
Фурна с плот Siemens HE517AB0

1,500лв. 1,049лв.

Спести 511 лв.
Фурна с плот AEG EPE555220M

1,940лв. 1,429лв.