Фурна за вграждане Bauknecht BAR2 KP8V2 IN

  • Марка: Bauknecht
  • Модел: BAR2 KP8V2 IN
  • Наличност: Неналичен
Енергиен клас: A
Цена: 800лв. Нова цена: 619лв.

Описание:

Фурна за вграждане bauknecht модел BAR2 KP8V2 IN-пиролиза , 71 литра , Телескопични водачи , A+

Bauknecht фурна за вграждане е модерен домакински уред, който ще превърне досадното готвене в истинско удоволствие. Това е продукт, оценен като „Добър” в тест на Stiftung Warentest. Заетите домакини ще се възползват от опцията за многостепенно готвене, благодарение на наличните 3 нива за едновременно печене на различни ястия.

Система за много горещ въздух

Готвене, печене, задушаване – всичко това може да се направи без предварително загряване. Иновативната мощна функция за горещ въздух прави това възможно. Тя разпределя равномерно горещия въздух в камерата за готвене още от първата минута, което ви позволява да готвите на три нива едновременно. Различните вкусове не могат да се смесват.

Фурната Bauknecht BAR2 KP8V2 IN предлага и програма за изпичане на пица. Тя отново залага на системата за горещ въздух с нагряване само на долната част на камерата. Програмата пресъздава точно изпичането на пица в пещ, каквато е професионалната технология. С този уред ще постигнете отлични професионални резултати в домашната си кухня.

Защо да изберете фурна за вграждане?

Когато купувате уреди с транспортни дефекти, моделите, които ще бъдат вградени са най-добрият възможен вариант. При тях леките драскотини и вдлъбнатини по корпуса остават напълно скрити и няма да бъдат забелязани дори от най-наблюдателните посетители във вашия дом. Същевременно вие ще имате фурна на престижна марка, закупена на много изгодна цена.

Баукнехт BAR2 KP8V2 IN е от фурните, които пренасят готвенето на съвсем ново ниво. Моделите за вграждане ви дават възможност да изберете оптималния вариант за инсталиране в кухнята. Вградената фурна ви позволяват да я инсталирате на удобна за използване височина. Вратата може да се позиционира доста по-високо спрямо нивото на самостоятелно стоящите модели.

Освен с модерен дизайн, фурната за вграждане на немския бранд се характеризира с високо качество на изработка. Тя има напълно остъклена врата, която се почиства лесно. Благодарение на индивидуалното разнообразие от програми е възможно гъвкаво използване на уреда по всяко време.

Вградените фурни не отстъпват по нищо на свободностоящите модели. Потребителят има няколко вида нагряване – горещ циркулиращ въздух, горен и долен нагревател, малка и голяма скара. Функциите за самопочистване са един от основните плюсове на модерната битова техника. Те пестят време и елиминират нуждата да се използват агресивни препарати.

Докато фурните от свободно стоящ тип предлагат гъвкави решения относно позиционирането, то мястото за инсталиране на вградените модули като Bauknecht BAR2 KP8V2 IN е доста ограничено. Този факт може да се изтъкне като единствен техен недостатък. Вграждането обикновено се прави на място, указано от производителя.

Фурни Bauknecht: прости многофункционални модели

Голямата и разнообразна гама от фурни на немския бранд е изпълнена изключително с електрически уреди, каквато е и тази Bauknecht фурна.  Тази ситуация още веднъж потвърждава факта, че автономните газови фурни постепенно изчезват като вид. Единственото предимство на газовите уреди е сравнително ниската цена на тяхната работа - готвенето на газ все още е по-евтино от използването на електричество.

Дизайнът на всяка фурна за вграждане Bauknecht е доста прозаичен - фасадата е направена от стъкло, което затваря вратата на камерата за готвене. Комбинацията от прави линии и прости геометрични форми създава минималистичен модел, който не прави особено впечатление, но въпреки това създава безупречен външен вид - предният панел изглежда лаконичен и строг.


Характеристики:
Power Heißluft разпределя равномерно топлият въздух във фурната
Push-Pull копчета Да
Видове нагряване 10
Дисплей LED
Електронен таймер със задаване на време, начало и край на готвене
Енергиен клас А+
Нива на готвене 5
Обем на фурната в литри 71
Покритие против пръстови отпечатъци Да
Програма за пица (горещ въздух с долна топлина) Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.5 / 59.5 / 55
Самопочистване Да, Пиролиза
Таймер Да
Телескопични водачи за лесно вадене на тавата Да , 2 нива
Турбо грил Да
Управление Електронно регулиране на температурата чрез LED индикатори