Фурна за вграждане AEG BPS335061M

  • Марка: AEG
  • Модел: BPS335061M
  • Наличност: Неналичен
Цена: 1,299лв. Нова цена: 899лв.

САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ФУРНА Професионални стандарти не само при готвенето, но и при почистването посредством Пиролиза. Нагрявайки фурната до 500°C, тази самопочистваща система превръща всички мазни отлагания и остатъци от храна във фина пепел, която можете да забършете с влажна кърпа.

ГОЛЯМА ГЪВКАВОСТ ПРИ ГОТВЕНЕ НА НЯКОЛКО НИВА Допълнителният кръгов нагревателен елемент гарантира равномерно готвене от край до край на няколко нива, дори и ако заредени няколко тави. Бсяка порция е толкова добре изпечена колкото и предишната.

РАВНОМЕРНО ИЗПИЧАНЕ ПРИ ВСЯКО НИВО НА ГОТВЕНЕ НА ФУРНАТА С тази фурна можете да постигате равномерно изпичане на всяко ниво в голямата вътрешността. Това е така, защото новата технология Hot Air с голям вентилатор гарантира мощно и равномерното завихряне на горещия въздух из цялата вътрешност на фурната. Така топлината достига до всяко кътче.

БЪРЗ ПРЕГЛЕД НА ВСЕКИ ЕТАП ОТ ПРОЦЕСА НА ГОТВЕНЕ. Таймера с дисплей подава бърза обратна връзка за етапа на готвенето. Ясният екран позволява лесно и прецизно настройване на аларма и дава инфо за оставащото време за готвене.


Описание:

Фурна за вграждане AEG модел - BPS335061M , 72 литра , Пиролиза


Характеристики:
Автоматични програми Да, 40
Автоматично изключване когато не е използван Да
Бързо загряване Да
Вентилатор Да
Вътрешно осветление Да
Готвене на 3 нива Да
Енергиен клас A+
Заключване за деца (Родителски контрол) Да
Обем на фурната в литри 72
Охлаждащ вентилатор , след готвенето Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 59.4 / 59.4 / 56.8
Самопочистване Да, Пиролиза
Студена врата дори при високи температури Да
Таймер Да
Температурен диапазон на фурната в ° C 30 °C – 300 °C
Гаранция 3 години гаранция