Микровълнова фурна Electrolux EMM201170X

  • Микровълнова фурна Electrolux EMM201170X
  • Марка: Electrolux
  • Модел: EMM201170X
  • Наличност: Неналичен
Цена: 665лв. Нова цена: 399лв.

Описание:

Electrolux микровълнова печка за вграждане EMM201170X

Предлагаме ви микровълнова Electrolux, модел EMM201170X. Това е един чудесен уред за вграждане с мощност 800W и обем на камерата 20 литра, подходящ за всяко домакинство. Минималните транспортни дефекти по корпуса остават напълно незабележими след вграждане в кухненската мебелна система. Техническото състояние на фурната е без забележки.

Защо да изберете уред на марката Electrolux?

Микровълновата фурна отдавна е обичен домакински уред, който идеално допълва интериора на всяка кухня и улеснява процеса на готвене. Сред голямото разнообразие от модели продуктите на концерна Electrolux се ценят много високо. При производството на своите продукти концернът се ръководи от принципа, че качеството винаги е на първо място, а разликата в цената се дължи само на наличието на допълнителни функции, присъщи на избрания домакински уред.

Шведската корпорация Electrolux изнася около 80% от своята продукция, явявайки се един от тримата водещи производители на домакински уреди. Освен основната търговска марка "Electrolux", компанията притежава повече от 40 известни марки като "Zanussi", "Zanker". “, „White Westinghouse”, „Rosenlew, Husqvarna и др.

На европейския пазар наред с богата гама конвенционални микровълнови фурни, концернът предлага и голям брой модели за вграждане, каквато е микровълнова Електролукс EMM201170X. Ето защо, когато избирате такъв уред, обърнете внимание на най-важните технически характеристики на модела, който сте харесали.

Важни показатели са: обемът на камерата, мощността на микровълните, наличие на конвекция и грил и техният брой. Интерес представлява и наборът от режими на готвене, вида на управлението, дизайнът на вратата и начинът, по който се отваря, диаметърът на тавата, материалът на покритието на работната камера и изолацията на устройството.

Допълнителните функции, с които може да е оборудван даден модел микровълнова фурна Електролукс, включват следното:

  • 10 нива на мощност на микровълновата;
  • програмиране и дисплей за време;
  • 60-минутен таймер за грил;
  • готвене по тегло на месо, птици, пресни и замразени зеленчуци.

Повишено удобство при ежедневно използване на вградената микровълнова Електролукс, налична на достъпна цена, се създава от: наличието на звуков сигнал за изключване и възможността за деактивирането му, подсветка на камерата, функции за защита от деца и отложен старт, ускорено нагряване (размразяване), автоматично тегло, автоматично поддържане на температурата, интерактивен режим, вграден тостер и уред за пара, режим за отстраняване на миризми, сензор за пара (наличен само при моделите от висок клас).

Бързаме да разсеем всяко притеснение относно качеството на микровълнова печка Електролукс. Микровълновите фурни Electrolux се смятат за едни от най-безопасните и можете да бъдете сигурни, че купувате много надеждно и безопасно кухненско оборудване, което предпазва потребителите от вредни влияния по-добре, отколкото изискват най-строгите европейски стандарти.


Характеристики:
Дисплей Да , LED
Мощност (W) 800 W
Общ обем в литри 20
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 38.9 / 59.6 / 34.3
Гаранция 2 години гаранция