Телескопични Абсорбатори

Филтрирай резултатите

Мега техно ви предлага отлична гама телескопична гама абсорбатори с транспортни дефекти. Телескопичният дизайн на аспираторите за под шкаф се смята са подобрение, което гарантира максимална абсорбация на пара и миризми в комбинация с невероятно удобство по време на готвене. Уредите, които предлагаме, са чисто нови и в безупречно техническо състояние. Ниската им цена е основание да се примирите с леките драскотини по корпуса им.

Особености за сгъващия се абсорбатор

При недостатъчна кухненска площ се избира компактно абсорбиращо устройство, размерите на което по никакъв начин не бива да влияят на ефективността на работа. За тази цел най-подходящ е телескопичният кухненски аспиратор. Той е ярък пример за удобство, практичност и функционалност. Принадлежи към групата уреди, които се монтират под кухненския шкаф, разположен точно над котлоните за готвене.

Удобството при използване на телескопичен абсорбатор се проявява перфектно, както в условия на ограничено пространство, така и в кухни с по-голям размер. Ефективността, равна на 1000 куб.м. m, се счита за максимум. Абсорбаторите телескоп могат да имат различен принцип на пречистване на въздуха: циркулационен или проточен.

Телескопът, както и стационарните абсорбатори за под шкаф, използват филтърна система за пречистване на мръсния въздух и отделяните мазнини. Филтрите могат да бъдат консуматив, който се сменя периодично или почистващи се. Лесно можете да ги почистите в съдомиялната машина.

Предимства на телескопичните модели

За да не дразни ухото на домакинята с постоянната си работа, устройството трябва да работи безшумно и работата му следва да бъде безупречна. Ето защо, когато избирате конкретен модел, е важно да предвидите мястото на неговото закрепване, характеристиките на монтажа и не на последно място – съвместимостта му с цялостния интериор на помещението.

Както показват отзивите на много потребители, телескопичните абсорбатори са изключително удобни. Те са по-компактни в сравнение с класическите модели. Панелът, плавно излизащ от корпуса, бързо се прибира в обичайното положение, без изобщо да пречи по време на готвене. Не можете да ударите главата си в тялото на телескопичния уред: той винаги е на правилното място, на безопасно разстояние.

Няма добавени продукти в тази категория.