Абсорбатор за вграждане Smeg Classic792l

  • Марка: Smeg
  • Модел: Classic792l
  • Наличност: Неналичен
Цена: 860лв. Нова цена: 469лв.

Описание:

Абсорбатор за пълно вграждане Smeg Classic 792l ; 70 см , 725m³/h

Предлагаме ви абсорбатор за вграждане Smeg Classic792l от класическата серия на марката. Вграденият уред предлага повече естетика и се вписва отлично в кухни, в които горният ред шкафове е монтиран по-ниско. Уредът е чисто нов и пълна техническа изправност. Минималните дефекти по корпуса не бива да ви притесняват, особено при техника, която ще бъде вградена.

Характеристики на модела

Болшинството аспиратори на Smeg предлагат избор между включване към въздуховод или рециркулация, така че можете да изберете предпочитания от вас метод. Тук е представен вторият вариант, който е отлично решение за жилища, в които не е осигурена възможност за извеждане на мръсния въздух извън помещението.

Извеждането през въздуховод на изпаренията от готвене става посредством вентилационен комплект, който се предлага като допълнителен аксесоар. Имайте предвид, че диаметърът на тръбопроводния маркуч трябва да съвпада с вентилационния отвор на аспиратора. Ширината на модел Classic792l е 70см. Пасва чудесно в почти всички мебелни модули.

Рециркулацията, какъвто метод използва този абсорбатор, извлича изпаренията от готвенето и ги прекарва през филтри с активен въглен (налични като допълнителен аксесоар), рециркулирайки пречистения въздух обратно в помещението. Усъвършенстваната филтрираща система и мощният вентилатор пречистват въздуха в кухнята в рамките на минути.

Интензивна екстракция

Мощна интензивна скорост може да бъде избрана, когато е необходима бърза екстракция на пушек и пара, независимо дали приготвяте пържено пържено месо или готвите ароматно къри. Дори най-силните миризми на готвено ще бъдат премахнати за минимално време, благодарение на мощност от 725 m³/h при супер ниски нива на шум 44 dB. Уредът предлага цели 4 степени на мощност. Управлението е изцяло механично.

В корпуса е вградено модерно LED осветление под формата на два самостоятелни осветителя. LED светлините са дълготрайни, спестяват пари и перфектно осветяват работната повърхност отдолу. Те могат да се включват независимо от вентилаторите и да се използват просто за създаване на атмосферно осветление в кухнята.

Абсорбатор за вграждане Smeg Classic792l е оборудван с лесно почистващи се филтри от неръждаема стомана. Те могат да се измият както на ръка, така и в съдомиялна. Препоръчваме при възможност да заложите на втория метод на почистване, който е по-ефективен, благодарение на екстремно високите температури на водата.


Характеристики:
Вътрешно осветление Да , LED
Метални филтри 2 , могат да се мият и на ръка и в съдомиялна
Мощност в m³/h 725 m³/h
Ниво на шум в dB 44 dB
Степени на мощност 4
Управление Механично
Гаранция 3 години гаранция