Декоративен абсорбатор PKM PKM S20-90 AWTY

  • Марка: PKM
  • Модел: PKM S20-90 AWTY
  • Наличност: В наличност
Цена: 527лв. Нова цена: 369лв.


*Безплатна доставка до адрес за градовете София и Варна. Важи за поръчки на стойност над 450лв.

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.- ИЛИ -

се свържете с нас на телефон

0882 280 087


Описание:

Декоративен абсорбатор PKM S20-90 AWTY , 90 см

Модерният и супер елегантен абсорбатор PKM PKM S20-90 AWTY ще ви впечатли със своя декоративен дизайн и множество усъвършенствани функции. Изработен от стъкло с висока качулка, няма да срещнете трудност да го интегрирате в интериора на модерната си кухня. Дребните недостатъци във визията му не бива да ви притесняват. Благодарение на тях, можете да купите уреда на много изгодна цена.

Комбинирана работа – рециркулация и извеждане на отработения въздух

Декоративният абсорбатор PKM гарантира, че неприятните кухненски миризми са безопасно елиминирани. Проектиран е за комбинирана работа - рециркулация и извеждане на отработения въздух. По този начин можете да го използвате дори при липса на отвор за въздуховод в помещението.

Външният вид на абсорбатора е елегантен и класически. Изчистената визия му позволява да бъде в хармония с всеки стил на интериора. Вграденото LED осветление предлага отлично осветяване на зоната за готвене, като същевременно разпръсква приятна околна светлина върху мебелите и уредите, намиращи се в съседство.

Висококачествена аспирация

С мощност от максимум 616 m³/h, мазнините, миризмите, парите и влагата се извличат ефективно. С изтеглящия се телескопичен комин можете да настроите изходящия въздух по-ниско или по-високо, както желаете. PKM S20-90 AWTY предлага три степени на мощност при ниво на шум до 57dB.

Управлението е изключително лесно чрез сензорния контролен панел. Това ви позволява да включвате и изключвате абсорбатора, да задавате скоростта и да управлявате осветлението. Алуминиевият филтър за мазнини е предназначен за многократна употреба. Пригоден е за миене в съдомиялна машина, което е по-лесният, удобен и ефикасен метод за почистване.

В случай на работа с отработен въздух, абсорбаторът трябва да бъде свързан към вентилационен комин или чрез изход за отвеждането му навън. Стенният отвор следва да е 150 mm Ø, а отворът на въздуховода - приблизително 160 mm Ø. Невъзвратна капачка за едностранно изтичане на мазнини и изпускателен маркуч са включени в опаковката. Освен това ще бъдете снабдени с подходящите елементи за монтаж и инструкции за експлоатация.


Характеристики:
Вътрешно осветление Да , LED
Материал Стъкло, бяло
Мощност в m³/h 616 m³/h
Ниво на шум в dB 57 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 109 / 89.5 / 38.5
Степени на мощност 3