Декоративни Абсорбатори

Филтрирай резултатите
Спести 800 лв.
Абсорбатор Neff D95IHM1S0
Спести 248 лв.
Декоративен абсорбатор  PKM S20-90 AWTY
Спести 416 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69264MD1
Спести 560 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69454MV00
Спести 188 лв.
Декоративен абсорбатор Zanussi ZHC9131X
Спести 520 лв.
Стенен абсорбатор Siemens LC97BCP50

Това е разделът, в който е представена цялата ни гама декоративни абсорбатори с транспортни дефекти. Това са уреди с по-атрактивен дизайн, които придават на кухнята по-модерен и елегантен облик. Дори дребните драскотини по корпуса им, няма да успеят да намалят привлекателната им визия. Всички продукти са чисто нови и в отлично техническо състояние.

Какво представлява абсорбаторът?

Кухненският аспиратор е уред, който извежда навън отпадните продукти при готвене – пушек, пара, неприятни миризми и вредни съединения. Такива почти винаги се отделят при термична обработка на различните хранителни продукти. Когато в храната има високо съдържание на мазнини, готвенето може да доведе до мазни отлагания по корпуса на мебелите и стените, ако в кухнята няма абсорбатор.

Абсорбаторите се състоят от следните елементи:

  • Корпус
  • Устройство за вентилация
  • Пулт за управление (механично или дистанционно)
  • Филтриращи компоненти, които улавят мазнините

Производителите на абсорбатори използват компоненти, които са устойчиви на топлина и корозия. Корпусът може да бъде изработен от емайл или неръждаема стомана. Вероятно ще се досетите, че за изработката на декоративните модели, се използват материали с по-високи естетически качества, без да се прави компромис с тяхната здравина и износоустойчивост.

Особености на декоративните абсорбатори

Куполните аспиратори са много популярни и все по-често срещани. Те представляват декоративен конусовиден блок и могат да бъдат изработени в обърната чадъровидна или пирамидална форма. Последният вид се наричат ​​също скосени. Подходящи са за просторни кухни, защото надеждно почистват и най-отдалечените ъгли.

Абсорбаторите тип комин са разновидност на куполния модел. Често се бъркат, но са различни модели. Каква е разликата между аспиратор тип камина и куполния модел? Тялото на първия е по-масивно и външно прилича на изпускателната система на старинните камини. В каталога ни ще откриете и двата дизайна, подходящи за кухни в модерен и пасторален стил.

Декоративните ни абсорбатори са дело на утвърдени марки, сред които: AEG, Neff, PKM и Zanussi. Ценовият диапазон е доста широк, така че всеки от клиентите ни може да намери това, което се вписва в представите му за естетика и функционалност и в неговия бюджет.