Декоративни Абсорбатори

Филтрирай резултатите
Спести 850 лв.
Абсорбатор Bosch DWF97KM60

2,199лв. 1,349лв.

Спести 550 лв.
Абсорбатор Neff D95IHM1S0
Спести 220 лв.
Абсорбатор Zanussi ZHB92670KA
Спести 158 лв.
Декоративен абсорбатор  PKM S20-90 AWTY
Спести 326 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69264MD1
Спести 450 лв.
Декоративен абсорбатор AEG X69454MV00
Спести 170 лв.
Декоративен абсорбатор PKM 8099GIS Z
Спести 128 лв.
Декоративен абсорбатор Zanussi ZHC9131X
Спести 300 лв.
Декоративен абсорбатор Zanussi ZHC92661XA
Спести 370 лв.
Стенен абсорбатор Siemens LC97BCP50

Това е разделът, в който е представена цялата ни гама декоративни абсорбатори с транспортни дефекти. Това са уреди с по-атрактивен дизайн, които придават на кухнята по-модерен и елегантен облик. Дори дребните драскотини по корпуса им, няма да успеят да намалят привлекателната им визия. Всички продукти са чисто нови и в отлично техническо състояние.

Какво представлява абсорбаторът?

Кухненският аспиратор е уред, който извежда навън отпадните продукти при готвене – пушек, пара, неприятни миризми и вредни съединения. Такива почти винаги се отделят при термична обработка на различните хранителни продукти. Когато в храната има високо съдържание на мазнини, готвенето може да доведе до мазни отлагания по корпуса на мебелите и стените, ако в кухнята няма абсорбатор.

Абсорбаторите се състоят от следните елементи:

  • Корпус
  • Устройство за вентилация
  • Пулт за управление (механично или дистанционно)
  • Филтриращи компоненти, които улавят мазнините

Производителите на абсорбатори използват компоненти, които са устойчиви на топлина и корозия. Корпусът може да бъде изработен от емайл или неръждаема стомана. Вероятно ще се досетите, че за изработката на декоративните модели, се използват материали с по-високи естетически качества, без да се прави компромис с тяхната здравина и износоустойчивост.

Особености на декоративните абсорбатори

Куполните аспиратори са много популярни и все по-често срещани. Те представляват декоративен конусовиден блок и могат да бъдат изработени в обърната чадъровидна или пирамидална форма. Последният вид се наричат ​​също скосени. Подходящи са за просторни кухни, защото надеждно почистват и най-отдалечените ъгли.

Абсорбаторите тип комин са разновидност на куполния модел. Често се бъркат, но са различни модели. Каква е разликата между аспиратор тип камина и куполния модел? Тялото на първия е по-масивно и външно прилича на изпускателната система на старинните камини. В каталога ни ще откриете и двата дизайна, подходящи за кухни в модерен и пасторален стил.

Декоративните ни абсорбатори са дело на утвърдени марки, сред които: AEG, Neff, PKM и Zanussi. Ценовият диапазон е доста широк, така че всеки от клиентите ни може да намери това, което се вписва в представите му за естетика и функционалност и в неговия бюджет.